AKK'dan Kurtuluyoruz!

Konu sahibi son olarak 4023 gün önce görüldü
Arkadaşlar 200 imzaya ulaştık 1 gün dolmadan çok teşekkürler hepinize destekleriniz çok onemlı :)

Eskilerden bi başarı atmama izin verin :)
xKgrznX.png

Direk imzaladım. Şerefsiz superonline beni kandırmıştı. Adil kotamız yok diye adama güvendik geçiş yaptık. Hoş ttnetten daha iyi ama arkadaş 50 mbs internet hızım var 100 gb adil kotam var 20 gün sonra kotayı dolduruyorum hızım düşüyor 3 mbs ye ayar oluyorum. Burdan bütün internet sağlayıcılarına selam ediyorum.

Direk imzaladım. Şerefsiz superonline beni kandırmıştı. Adil kotamız yok diye adama güvendik geçiş yaptık. Hoş ttnetten daha iyi ama arkadaş 50 mbs internet hızım var 100 gb adil kotam var 20 gün sonra kotayı dolduruyorum hızım düşüyor 3 mbs ye ayar oluyorum. Burdan bütün internet sağlayıcılarına selam ediyorum.
Tv de reklamı öyle vermiyorlar ama...

Tv de reklamı öyle vermiyorlar ama...

adam bana resmen yemin etti adil kota kesinlikle yok diye bende 30 sayfalık gereksiz şeyi okumayayım dedim imzaladım. Olayı öğrenince şişlide genel merkezlerine gittim olayı birbirine kattım orayı. Normalde 50 gb dı 100 e yükselttiler. Bu uygulama avrupa ülkelerinde yok diye biliyorum. Şeref yoksunları interneti bize verirken kesinti yapıyolar böyle. Suç sadece bizim sağlayıcılarda değil yani.

Geri