AKK'dan Kurtuluyoruz!

Konu sahibi son olarak 4021 gün önce görüldü
adam bana resmen yemin etti adil kota kesinlikle yok diye bende 30 sayfalık gereksiz şeyi okumayayım dedim imzaladım. Olayı öğrenince şişlide genel merkezlerine gittim olayı birbirine kattım orayı. Normalde 50 gb dı 100 e yükselttiler. Bu uygulama avrupa ülkelerinde yok diye biliyorum. Şeref yoksunları interneti bize verirken kesinti yapıyolar böyle. Suç sadece bizim sağlayıcılarda değil yani.

Az bile yapmışsın. Bende yurtdışında böyle birşey yok diyebiliyorum...

Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler 500 kişiyi geçtik bile!
Vede şurada ki mantıksızlığa bakar mısınız? Hızlı internet 50mb/s diyelim almamızın sebebi yüksek download/upload rakamlarına ulaşmak istememiz ama AKK ile bunuda engelliyorlar!
Desteği bırakmayalım

tumblr_nomr83df231qagc6xo1_500.jpg

eski müşteriyseniz adil kullanımı kotasız 100 lirayı geçmiyor alın derim. :) ttnet te

Arkadaşlar 10.500 kişiyi geçtik.
Ne yazık ki en büyük destek aldığım dh'den taraf sonucu banlandık.
Teşekkür ederim

12000 Kişiden fazlası imzasını attı :hello:

75 gb akk yetmiyordu ttnet sözleşmem bitince tivibu aldım 50 gb onunla nasıl idare edicez bakalım

Emekliler ay sonunu zor getiriyor aynı o hesap biz de idareli kullanmaya çalışıyoruz. Biraz dikkat etmesek ayın ortalarında net pert, girilmez olacak.

İmzalandı facebook ve twitter üzerinden paylaşıldı. Umarım bir sonuç çıkar ayın 2. haftasında 25 mps internet oluyor 2-3 mps :/

200gb akk var 50mbit net suanlık yeterlı tabi gunumuz teknolojısınde akk coktan kalkması lazım ama yapıcak bısı yok

Geri