AKK'dan Kurtuluyoruz!

Konu sahibi son olarak 4021 gün önce görüldü
Q6kxkxb.png

Arkadaşlar hepimizin muzdarip olduğu sorunlar,
Videoların donması, indirmelerin saatlerce sürmesi, HD izlemeyi hayal olarak gördüren sorun;
İşte bu AKK 'ye dur deme zamanı geldi!

AKK:Adil Kullanım Kotası. İnternetin kotasız kotası!
Belirli bi alanı geçtikten sonra internet hızınız yarıdan fazla düşürülür ve video,indirme kısacası internetin tüm faallerinde zor duruma düşersiniz.
Yasal olarak da artık haklarımızı aramak için CHANGE.ORG da kampanya başlattık.
Olur mu yahu? demeyin. Bir çok başarılı kampanya hedefine ulaştı ve artık sıra bizde
Tek ricam arkadaşlarınıza yaymanız ve 1 imza atmaları Daha 1 gün bile geçmeden 100 imzayı geçtik!

Teşekkür ederim.
Tıklayın destek olun!

yaparlar belki ama fiyat arttırırlar, kota yükseltmesi istemek mesela 100gb talep etmek daha mantıklı bi kampanya olur

yaparlar belki ama fiyat arttırırlar, kota yükseltmesi istemek mesela 100gb talep etmek daha mantıklı bi kampanya olur

Yorumun için teşekkürler dostum. Bundan 1-2 yıl önce benzer kampanya başlatıldı ve hedefine ulaştı. 1mb/s den 3mb/s ye çıkarıldı :heyoo:
Alt yapı vs ıvır zıvır mazeretlerle işi yok bunların. Sadece insanlarımız alıştığı için onlarında işine geldiği için kaldırmıyorlar. Düzenleme gerekli hepimiz için. :)

25 gb idi akk onu da 50'ye çektiler
günümüzde yeterli gelmiyor artık en az 100 yapılmalı, parasıyla satın aldığımız bi oyunu bile indiremiyoruz bu nedenle, gta 5 satın alıyorsun 180 tl veriyorsun üstüne bir de kotan bitiyor 60 gb oyun
kampanya bu şekilde olursa daha mantıklı

bitek beni mi etkilemiyor bu akk anlamiyorum. kotayi dolduramiyorum sanirim :D

Haha olabilir modum :) Çok bir şey indirmezseniz bitmez ama gerçekten çok az veriliyor. Bi Steam'den oyun yükleyeyimk desen bitti say :) Zaten verdikleri hız ne kadar ki ne kadarını alıyorlar? :)
Destekleriniz çok önemli. Güzel şeyler başaracağız. :hello:

25 gb idi akk onu da 50'ye çektiler
günümüzde yeterli gelmiyor artık en az 100 yapılmalı, parasıyla satın aldığımız bi oyunu bile indiremiyoruz bu nedenle, gta 5 satın alıyorsun 180 tl veriyorsun üstüne bir de kotan bitiyor 60 gb oyun
kampanya bu şekilde olursa daha mantıklı

Aynı şekilde kampanyada ona değindim. GTA V alıyorsun paranla indirmesi 2-3 gün :)

75 gb akk m var. Memnunum aslında. Hadi gene destek olsun diye şaapayım.

75 gb akk m var. Memnunum aslında. Hadi gene destek olsun diye şaapayım.

Normalde hiç yeterli değil dostum :) Gerçekten. Çağın koşullarına göre değiştirmiyorlar. Herkes korsan cd alıp yükleyecek mi steam origin varken? Veya film izlemede :) Bunu düşünmüyorlar.
Desteğin için çok sağol :)

Bana da yetmiyor işin açıkcası evde 2 pc var. Ayın ortası olmadan akk devreye giriyor. Akşam bende imza atarım.

Bana da yetmiyor işin açıkcası evde 2 pc var. Ayın ortası olmadan akk devreye giriyor. Akşam bende imza atarım.

Teşekkürler dostum. Kimseye yetmiyor ki evde bir kaç kişi aynı interneti kullana dursun AKK bitiyor ve yavaşlıktan bırak indirmeyi, twittera zor giriyor :):hi:

Akşamı bekleyemedim şimdi attım :T:

Mahkemeye mi versek ne yapsak adamları :) Pek tınlayacaklarını zannetmiyorum :)

Teşekkürler hepinize. Gerekli yerlerde konu açıyorum ve düzeltmeye çalışıyorum. Paylaşıp destek olursanız bu rezillikten kurtulacağız :)

Geri