Akillisi bizi bulmazki.

Konu sahibi son olarak 4728 gün önce görüldü
Butun felsefeciler bilimadamlari vs. Bir araya gelse ibrahim tatlisesin beni benden alirsan seni sana birakmam lafini cozemeler.

kiskanmaysn erkek anesiyla güne gitsin.

mesaj atip 15 dk sonra gelen cevap icin ben en son ne yazdim da bunu dedi diye dusunuyorsan sen esittir ben demektir.

turkcell style reklamini izleyen 30milyon turkcelli numarasini aveaya tasidi

bide karisini erkekle dolu arabaya sokan var yemisim arabasini karini niye sokuyosun oraya

-sevgilinizi neden öldürdünüz.? +250 karakterlik mesAjima ok dedi.

vantilatoru serbest birak donerse serindir donmezse hic serin olmamistir

284561_465429290169596_437167117_n.jpg

o elektrik süpürgesinin üzerinde 'pazar günleri erkenden çalıştırın, harika süpürüyor' mu yazıyor anne?

Ararsa anam arar gerisi whatsapp'tan yazar.

Kış güzel mevsim ya. Biri "sen kilo mu aldın?" derse, yok içimde kazak var, yok çorap var, yok o var, yok bu var diyebiliyorsun. Canım kış!

Belediye bu sefer çok iyi hazırlanmıs kar yağışına kar yağmıyo. Havayı bile tuzlamışlar.

Dışarda hapşırırken; ıpşş.
Evde hapşırırken; apasdjhasjkdhlasjdhsajdhasjkdhasjdhasdjhasşuuuu

Ben doktor olsam hep kendime rapor yazıp işe gitmezdim. Beni çılgın beni.

Kızın biri yazmış ben çayı 2 şekerli içerim beraber erisinler diye , sanki biz 23 şekerli içiyoz halay çeksinler diye .

Bu sabah kendimi zengin gibi hissedeyim diye meyve suyundan bir yudum aldım evden çıktım şimdi açlıktan ölüyorum

Dedem sevgilisine sinirlendiği zaman postacıyı duvara fırlatıyormuş. Tabi cep telefonu falan yok o zamanlar.

Geri