Akıllı kadın mı tercih edilir, güzel kadın mı?

Konu sahibi son olarak 1665 gün önce görüldü
Akıllı kadını genellikle kimse istemez.
Güzel olsun, saf olsun sözünü geçirebilsin ister erkek.

Hem güzel hem akıllı kadın zaten işini bilir.

Sorumun cevabını almayı bekliyorum :)

akıllı kadın bir erkeği çok güzel çekip çevirebilir. Olumsuz da olabilir bu.
konuya bir erkek beyniyle bakarsak, ben güzel bir kadın isterim akıllı kadın beni parmağında oynatırsa alemde havamız kalmaz :haha:

Neyseki günümüzde hem akıllı hem ahlaklı hem de güzel kadınlar gayet mevcut, bunu düşünerek zaman harcamayın :)

memeleri dik kalçası dolgun

Hiçbir kadın kendini aptal kategorisine sokmaz :) dilde çirkinim diyebilir ama asla kendini öyle hissetmez. Başka kadınları eleştirmek olunca evet kendini hiç plana katmadan düşüncelerini fütursuzca savunur dünyanın en zeki varlığı kendisiymiş gibi yazar diğerlerini yerin dibine sokabilir. :)
Bu nedenle sanal mecralarda bu tartışmalara girmeyi ben çok uygun bulmuyorum karşımdaki kişinin ne olduğunu kim olduğunu bilmeden yaptığı yorumlara alkış tutup ordan çıkarak değerlendirmek bana cok mantıklı gelmiyor.

Bu nedenle hem zeki hem güzel kadın diyip konuyu kapatıyorum.

Akıllı olsun hemde güzel, lütfen çirkin userler kendilerini artık daha fazla birşey zannetmesin :)

Tercih etmek?
Oldukça kırıcı bir kelime bence.
Biz kimiz ki kimi kime tercih edelim?

Ben bayan olarak hem akıllı hem yakışıklı tercih ederim neden sınırlayayım ki
Erkekler de hem akıllı hem güzel kadını tercih etmeli

maalesed günümüzde Akıllı kadin sayisi.gittikce azaliyor

tercihim kadınlardan yana değil ama tercihi kadınlardan yana olanlara akıllı gülüşü güzel bir kadın tavsiye ederim :d

of bide kendine has gülüş olurya hani böyle kafayı hafif eğip gülmek tarif edemedim şimdi direk 1.5 milyonluk evimi 250 bin tllık arabamı üstüne yaparım öyle gülüşü güzel bir hatun bulsam heuhe

Akıllı bir kadın, kendini hiçbir erkeğin seçenek olarak görmesine izin vermez ve kimi istiyorsa o kişiyi hayatına dahil edebilecek güce sahiptir.

Lin San Ser guzel kadindan hoslandi ama akillisina asik oldu.

Yazan tayvan dizileri batakligina batmis kadin....

Geri