Akıllı kadın mı tercih edilir, güzel kadın mı?

Konu sahibi son olarak 1663 gün önce görüldü
Akıllı kadın mı ?!! O nası bişi :)

Şuradan bi güzel kadın uzatır mısınız :)

Güzellik gelip geçer Kadin Hem Akili hem Ahlakli olmalidir

akıllı olması daha önemli bence ,güzel kadınlarda hep bir saflık oluyor.

Genelleme yapicam ama yapicam , akilli kadin yazicak olan erkeklerin samimiyetine inanmiyorum :cici:
guzel kadini tercih ediyorlar

Akıllı olmayan kadın, varsa mevcut güzelliğini de kullanamaz zaten. Lâkin aklını nefsi yönde kullanıp, güzelliğini koz ediyorsa, ikisi birden işe yaramaz gözümde.

Erkeklerden çok kadınlar yorum yapıyor.. :d

Güzel kadın tabiki.. Aklı olmuş çirkin olmuş napiyim..

Güzel, kolay aldatabilecekleri kadınları seçiyor erkek milleti.

Erkekler akıllı kadından hoşlanmaz bence , lider olma içgüdüsü vardır herzaman erkeklerde, eğer kendinden zeki bir kadınla birlikteyse fazla uzamaz bu iş :) Ama birde bilinmeyen bir yönümüz vardır aslında çok akıllıyızdır ama çaktırmayız :p Hani bilin istedim

Akıllı kadınlar erkekleri yorar o yüzden güzellik tercihlerinde ön plandadır.

Hem akllı hem de güzel olanları vardır kii süründürürler :D bu da müshehaktır.

Kadın kısmı fazla akıllı olunca çok konuşurlar nitekim ilişki bozulabilir.

Konuyla ilgili bir sorum olacak forum ahalisine ..

Bir gün kordon boyunca dolaşan süper kahramanlar ansızın bir çocuğun çığlıklarını duymuşlar .. Bir de bakmışlar ki çocuğun biri denizde boğulmak üzereymiş .. Bunun üzerine hepsi birden suya atlamışlar .. Batman - Süperman- Spiderman- Akıllı Kadın ve Aptal kadın ..
Bu beş kahramandan sadece Aptal Kadın çocuğu kurtarabilmiş ama diğerleri başaramamış ..
Neden ?

Güzellik bir döneme kadar geçerli bence erkekler akıllı kadın tercih ederler. Bence yani bilemiyorum yinede. :D

Konuyla ilgili bir sorum olacak forum ahalisine ..

Bir gün kordon boyunca dolaşan süper kahramanlar ansızın bir çocuğun çığlıklarını duymuşlar .. Bir de bakmışlar ki çocuğun biri denizde boğulmak üzereymiş .. Bunun üzerine hepsi birden suya atlamışlar .. Batman - Süperman- Spiderman- Akıllı Kadın ve Aptal kadın ..
Bu beş kahramandan sadece Aptal Kadın çocuğu kurtarabilmiş ama diğerleri başaramamış ..
Neden ?
Ben bunun cevabını biliyordum dur hatırlıcam şimdi

imkan olsa güzel ve yarım akıllı hatun tercih ederim, daha sempatik oluyorlar bence. akıllı olanlar cadı sila gibi geziyo anasını satim.

Geri