Ailede ki yengelerin kaoscu olması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bir tane melek gibi yengem var bir tane de sürekli nasıl kaos yaratsam aile yi karıştırsam modun da herkes korkuyor ondan Sjsjsjsjs

Yok bizdekilerin hepsi ezik.
Köpek yerine konmuyor.
Hicbirine maruz kalmıyorum

Yengeler aynı kalıptan çıkmaz ama hepsi kadındır.

Nasıl yani sözlerinden bunu hakediyorlar gibi anladım aynı zamanda ezici bir dil kullandın sebep?

Hak ediyorlar sanirim.
Çünkü memnunlar hallerinden.
Eşinin ya da eşinin kardeşinin parası var diye niye köleliğinden memnun olur ki insan. Benim babama bir gün hürmet göstermeyen insanlar, ağızlarına eden insanlara tapıyor, çocuğuna onun adını veriyor falan niye cebi dolu.
Dusunceleri,duyguları kimsenin umrunda değil hayati insan gibi yaşamadan ölüp gidecekler.
Üzülmüyor degilim

• Beğen
Tepkiler: ne
her ailede vardır muhakkak
biz de vardı bir tane aileye girmeden önce de o kadar tembihlediler nifak çıkarma diye , herkes çok iyi davrandı şımarmış ya da değeri fazla gelmis olucak ki dinlemedi ve aileler arasında abuk subuk konuşmaya başladi. bir de en çatılmaması gereken adamın eşi hakkında..
bir gün dayım ağzının üstüne bir koydu sonra yengem meryem ana...

Hak ediyorlar sanirim.
Çünkü memnunlar hallerinden.
Eşinin ya da eşinin kardeşinin parası var diye niye köleliğinden memnun olur ki insan. Benim babama bir gün hürmet göstermeyen insanlar, ağızlarına eden insanlara tapıyor, çocuğuna onun adını veriyor falan niye cebi dolu.
Dusunceleri,duyguları kimsenin umrunda değil hayati insan gibi yaşamadan ölüp gidecekler.
Üzülmüyor degilim
Hım ne demek istediğini anlıyorum sanırım. Normalde değer vermezken samimiyetsizken para onları şekilden şekile sokuyor ve bu aleni bir şekilde yaşanıyor. Çok haklısın ben senelerdir o insanlarla yaşıyorum. Her yerde var bazı insanların yaptığı çirkinlikler bile para ile kapanır bunu da gördüm : )

Durun yaa, sanki kaoscu görümceler yok.
Serçe'den şüpheleniyorum.

Durun yaa, sanki kaoscu görümceler yok.
Serçe'den şüpheleniyorum.
Şimdi abim biraz yakışıklı oldugu için yengem uçan kuştan kıskanıyor bazen abimle biz şakalaşırken yengem hemen bozuk atıyor bende al naparsan yap diye takılıyorum yengeme. Asla kaos yaratmıyorum etik değil böyle şeylere çok dikkat ederim Ucuz numaralar bunlar :)

Şimdi abim biraz yakışıklı oldugu için yengem uçan kuştan kıskanıyor bazen abimle biz şakalaşırken yengem hemen bozuk atıyor bende al naparsan yap diye takılıyorum yengeme. Asla kaos yaratmıyorum etik değil böyle şeylere çok dikkat ederim Ucuz numaralar bunlar :)
Abini rahat bırak biraz da yengenle şakalaş ki kaos yaratma. Otramı germekte üstüne yok.

Misal serce evlenince o sulale ayvayi yedi .d .d

En rekabetçi müessese eltiliktir. Ağır entrika içerir.

Ya sen neden beni kaoscu görümce ilan ettin vallahi melek gibiyim yemin ederim ya :)
Illa da kaoscu yenge olmak istiyorsan hadi hatırını mı kırayım kaoscu yenge olarak değiştireyim ünvanını. Serçe kaoscu bir yenge. Ha ha ha

Illa da kaoscu yenge olmak istiyorsan hadi hatırını mı kırayım kaoscu yenge olarak değiştireyim ünvanını. Serçe kaoscu bir yenge. Ha ha ha
İlla bişey olacaksam Serseri kuş de gebertirim yoksa :d

Geri