Ailede ki yengelerin kaoscu olması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Illa da kaoscu yenge olmak istiyorsan hadi hatırını mı kırayım kaoscu yenge olarak değiştireyim ünvanını. Serçe kaoscu bir yenge. Ha ha ha
Eğer eşin varsa ve bir de kayınçon varsa istiyorsan kaoscu elti olarakta değiştirebilirim.
Kaosculukta teksiniz yani.
Var mı hiç kaoscu enişte, kayınço ve bacanak başlıkları? Yok!!

Evlerden ırak derken başımızda bitti..Ailemiz dağıldı..Sayılı görüyoruz yeğenlerimizi..

• Üzgün
Tepkiler: ne
konu metaforik olarak bir "yansıtma" gibi gözüküyor sahibi sebebi ile amdjdjjd bir daha dusundumde.

İlla bişey olacaksam Serseri kuş de gebertirim yoksa :d
Yooo kuşları severim, onlar için ekstra yem alıyorum, kuş evi asıyorum, terasa kabuklu fıstık, çekirdek,.... atıyorum. O kadar akıllılar ki fazlasını gömüp saklıyorlar. Bana kimse kuşlar serseri dedirtemez!!!

Yooo kuşları severim, onlar için ekstra yem alıyorum, kuş evi asıyorum, terasa kabuklu fıstık, çekirdek,.... atıyorum. O kadar akıllılar ki fazlasını gömüp saklıyorlar. Bana kimse kuşlar serseri dedirtemez!!!
Hangi kuş kabuklu fıstık yiyor Bi söyler misin ? : D

Hangi kuş kabuklu fıstık yiyor Bi söyler misin ? : D
Saksağan, karga,....
Kabukla beraber yemiyorlar haaa, ayağıyla basıp gagasıyla vurarak parçalıyor. Tabii ki serçe yemiyor. Onlar küçük ayçiçeği çekirdeğini iyi yiyorlar, kabukları yere atıyorlar. Yaa senin daha iyi bilmen gerekli.

• Kalp Gözler
Saksağan, karga,....
Kabukla beraber yemiyorlar haaa, ayağıyla basıp gagasıyla vurarak parçalıyor. Tabii ki serçe yemiyor. Onlar küçük ayçiçeği çekirdeğini iyi yiyorlar, kabukları yere atıyorlar. Yaa senin daha iyi bilmen gerekli.
Serçeyi biliyorum da diğerini bilmiyordum güzel bilgiler var arada aktarırsan aydınlanırız

Bende bir yenge var amcamin hanimi ALLAH onu düşmanıma vermesin kadın değil sülâleyi birbirine katar. Gariban amcamda onun korkusundan ses edemez kadın resmen hükümdar.
Rabbim kimseyi hanım köylü yapmasın

• Üzgün
Çok şanslıyım, beni kızları, kardeşleri gibi görüyorlar.

• Kalp Gözler
Serçeyi biliyorum da diğerini bilmiyordum güzel bilgiler var arada aktarırsan aydınlanırız
Dün komşudan öğrendim bahçeye domuzlar gelmiş.
Tilki, kirpi, rakun, sansar, sincap,.... da var, sincap dışındakiler gece aktif. Kediler de var onlar gündüz geziniyorlar.

Dün komşudan öğrendim bahçeye domuzlar gelmiş.
Tilki, kirpi, rakun, sansar, sincap,.... da var, sincap dışındakiler gece aktif. Kediler de var onlar gündüz geziniyorlar.
Peki yılana denk geldin mi hiç?

"ailede ki yengeclerin kaoscu olmasi" diye okudum uhuh

Geri