-
-
-
-
-
- Web sitesi
- www.instagram.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ineriz sirim geseden önce olucas90 yıl ömrüm yok benim ama o gün sahaya bir kartal olarak inerim bilin ki benim sjsj
Gs iş değil de real madride bi bilendim işin cılkını çıkarmış….ineriz sirim geseden önce olucas![]()
Türkiye liginde de yokFener yok![]()
Gecmis verileri harmanlayip bu sonuca variyor yapay zeka.2024 de Barcelona'nin almasi,Ronaldo'nun Fenere gelmesi kadar zor.Veriler de kupayi en cok alan takim Real oldugundan oturu,muhtemelen ongorude de Real on plana cikmis oldu.Gs iş değil de real madride bi bilendim işin cılkını çıkarmış….
Gidersek o kupayı alır geliriz ve sizin gibi geri yollanmayız!!!Aynen saçmalamışlar, müzesi avrupa kupası dolu fenerbahçe nasıl olmaz aw
Her şey tamam da 5 yıl arka arkaya da olmaz yaniGecmis verileri harmanlayip bu sonuca variyor yapay zeka.2024 de Barcelona'nin almasi,Ronaldo'nun Fenere gelmesi kadar zor.Veriler de kupayi en cok alan takim Real oldugundan oturu,muhtemelen ongorude de Real on plana cikmis oldu.
2091'in kutlamalarina simdiden baslayalim... : ))
100 yıldır gidemiyorsunuz ki xd önce gitmeniz lazım. Eyüpspor da aynısını diyor gidersek alırız geliriz diye xd eyüpsporla aranızda bir fark yok kiGidersek o kupayı alır geliriz ve sizin gibi geri yollanmayız!!!
Üstelik beğenmediğiniz Avrupa Kupası'nda da ilk maçta Sparta Prag'a elendiniz ve halen konuşuyorsunuz.![]()