AI (Yapay Zeka), 2103 yılına kadarki Şampiyonlar Ligi kazananlarını tahmin etti.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hangi verilere göre yaptı ki bu tahmini?
Hangi takımların katılacağı ve maç sonuçları nereden biliniyor?
Takımların yapacağı oyuncu transferleri, maç öncesi sakatlanacak olanlar...

Bu tahmin sayılmaz çünkü doğrudan fala bakmış.:)

Yapay zeka bile bu futbol bilmecesini çözemez. O kadar fazla değişken var ki hangi verileri dikkate alacak? Geceden sabaha her şey değişiyor.

90 yıl ömrüm yok benim ama o gün sahaya bir kartal olarak inerim bilin ki benim sjsj

Gs iş değil de real madride bi bilendim işin cılkını çıkarmış….
Gecmis verileri harmanlayip bu sonuca variyor yapay zeka.2024 de Barcelona'nin almasi,Ronaldo'nun Fenere gelmesi kadar zor.Veriler de kupayi en cok alan takim Real oldugundan oturu,muhtemelen ongorude de Real on plana cikmis oldu.

2091'in kutlamalarina simdiden baslayalim... : ))

uefa ve şl'deki başarılı takımlardan bir değerlendirme yapmış sanırım. nottingham forest, malmö, torino, ajax, rangers, celtic, vs. günümüz için bazıları çok uzak ihtimal. real madrid'in de 40 sene avrupa'da kupa kazanamaması mümkün değil.

Gecmis verileri harmanlayip bu sonuca variyor yapay zeka.2024 de Barcelona'nin almasi,Ronaldo'nun Fenere gelmesi kadar zor.Veriler de kupayi en cok alan takim Real oldugundan oturu,muhtemelen ongorude de Real on plana cikmis oldu.

2091'in kutlamalarina simdiden baslayalim... : ))
Her şey tamam da 5 yıl arka arkaya da olmaz yani

Gidersek o kupayı alır geliriz ve sizin gibi geri yollanmayız!!!
Üstelik beğenmediğiniz Avrupa Kupası'nda da ilk maçta Sparta Prag'a elendiniz ve halen konuşuyorsunuz.:)
100 yıldır gidemiyorsunuz ki xd önce gitmeniz lazım. Eyüpspor da aynısını diyor gidersek alırız geliriz diye xd eyüpsporla aranızda bir fark yok ki

Geri