Ahmet Kaya

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Peki çok detay bilmiyorum ama üstün körü bi kaç açıklamasını dinledim ve inanmak istedim, istiyorum.

Yapsaydı sanırım buna engel yoktu diye düşünüyorum. Umarım bu böyledir.

Teşk ederim açıklama için
Daha fazla detay var benim yazmaya vaktim yok su an

• Beğen
Tepkiler: ne
Dinlemek hoşuma gitsede, sözlerinin anlamı nedeniyle kendime uzak gördüğüm bir sanatçı.

Bir projemiydi? Evet, bunu kendisi amaçlamadıysa bile projenin tam ortasındaydı. Kendini bilmeyecek kadar aptal olduğunu da düşünmüyorum.

Herşeye rağmen büyük bir Türk sanatçısı. Sahip çıkmalıyız bence.

• Beğen
Proje olsa bu kadar çaresiz kalırmıydı bilmiyorum. Sitemler ile öldü. Neyse Allah biliyor gerçeği.

Kazım Koyuncu da dinlerim, Ahmet Kaya da ama grup yorum dinlemem

Benim zamanında aşık olduğum adamdır Ahmet Kaya ❤️
Yirmili yaşlarımda şarkılarına sığınır, hayaller kurardım.Bende çok anısı vardır.
İğrenç siyasetin kurbanı oldu yazık.
Öldüğü gün,ne yalan söyleyeyim, ağladım.O derece severdim.
Allah rahmet etsin.Bir daha bu ülkeye Ahmet Kaya gibi bir adam gelir mi? Elbette gelmeyecek.

Forumun Ahmet kaya'si @Psinoza 'dır hdjsjs adama çatal atmadığıniz mi kaldı banlamadiginiz mi.... Oy kurbane yerin belli...

Ona gelsin madem....

bunu daha önce bir forumda çok uzun uzun anlatmıştım.
bizim evde ahmet kaya dinlemek yasaktı, sevmezdi babam ancak ben çok severim, hatta bir gün arabayla giderken ahmet kayanın cinayet saati şarkısı çalmaya başladı ben de gayriihtiyari peder sevmiyor diye kapatmaya yeltendim, bırak çalsın demişti.
yusuf hayaloğlu ile hem akraba hem de sanat ortağıdır ancak ters düştüklerini hiç duymadım.

en sevdiğim şarkıları; adı yılmaz
kum gibi.
cinayet saati
oy benim canım
ay gdiyor, vsdir.

sanatı dışında yorum yapılacak şeylerini es geçmeyi daha doğru buluyorum, müzik konusunda propaganda yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum

Forumun Ahmet kaya'si @Psinoza 'dır hdjsjs adama çatal atmadığıniz mi kaldı banlamadiginiz mi.... Oy kurbane yerin belli...

Ona gelsin madem....

Ahmet Kaya adam gibi adamdir. Yanlisiyla dogrusuyla inandigi seylerii savunmustur. Turk halkina karsi hicbir zaman assagilayici bir dil kullanmamistir.

Psinozanin bu soylediklerinle uzaktan yakindan alakasi yok maalesef, adam turk irkina karsi aleni her turlu hakareti yapiyor. Ne eskiyaliklari kaldi, ne soykirimciligi. Ahmet kayanin 1 tek kelimesini bulamazsin.

Mekani cennet olsun.

Ahmet Kaya ile tanışma şarkım, ayrıca kimse cover yapmasın adamın söylediği şarkıları.. hepsi berbat oluyor maalesef.

Ahmet Kaya adam gibi adamdir. Yanlisiyla dogrusuyla inandigi seylerii savunmustur. Turk halkina karsi hicbir zaman assagilayici bir dil kullanmamistir.

Psinozanin bu soylediklerinle uzaktan yakindan alakasi yok maalesef, adam turk irkina karsi aleni her turlu hakareti yapiyor. Ne eskiyaliklari kaldi, ne soykirimciligi. Ahmet kayanin 1 tek kelimesini bulamazsin.

Mekani cennet olsun.
Abi şaka yapmıştım kırdın şu an.... Aslında öyle biri değil bizimki... Gülenler olacak ama gerçekten.... Bilerek yapıyor bazen sonra pişman olsa da ne fayda... Ama iyi oldu banlandigi.... Eskisi gibi değil ama değil mi, düzeliyor. Yine de iyi yapmışsın biraz daha süresi uzun olsaydı keşke..... (hazır psinoza yokken gomeyim biraz...)

• Beğen
Tepkiler: X
neredeyse tüm şarkılarını dinler severim
uzaklara dalıp kendinden bir çok şey bulmana sebep öyle parçaları var
ölünce kıymete binen biridir ahmet kaya

Abi şaka yapmıştım kırdın şu an.... Aslında öyle biri değil bizimki... Gülenler olacak ama gerçekten.... Bilerek yapıyor bazen sonra pişman olsa da ne fayda... Ama iyi oldu banlandigi.... Eskisi gibi değil ama değil mi, düzeliyor. Yine de iyi yapmışsın biraz daha süresi uzun olsaydı keşke..... (hazır psinoza yokken gomeyim biraz...)
Psinozayi sevdigimi biliyorsun, kendiside biliyor. Ama adaminda modeli bu. Yapmasa iyi tabi.

Bi odam kirec tutmuyor acayimda dinleyeyim, sanada armagan ediyorum :) Sevgiler kardeşim.

Rica ederimin anlamını bilmeyip hemen küfür olarak algılaması kopartmıştı.
Bi kesimin özeti gibi.
Anlamını bilmedikleri her şeyi küfür olarak algılıyorlar

• Beğen
Geri