ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Sürgün Adam..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O şarkısını da çok seviyorum çok güzel şarkıları var.Hayatimdaki gereksiz birinin hayranligi nedeniyle ismim boyle oldu.
Bazen dinlerim, guzel sarkilari var.
Sakin ol no kaos no ban.Ne fosili ya hayırdır ?
Tamam hocam izle bak çok nazik ve kibar olacagım SjssjSakin ol no kaos no ban.![]()
Yani belgeselleri ve davalarina yahut sozlerine internetten ulasabilirsin.Bir noktadan sonra çok yanlış işler yapması biraz kırdı halkı.
@bunicktamyirmibirharf şunu biraz açar mısın bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum naptı mesela ?
Terör propagandası yaptımı chp gibi yada İmamoğlu gibi gidip ziyaret ettimi teröristleri el mi sıkıştı onlarla. O Kürtlere yazık edildiğini her kürdün terörist olmadıgını ve gerilla dediğin konu şöyle onun da anne babası var öldüklerinde anne babası Cenazelerine ulaşamıyordan bahsetti ve hangi anne baba bunu ister temalı bir konuşma yaptı. Eğer terörist olmak istese yada buna gönül verse bu onun için çok zor değildi. Ama o asla öyle birisi değildi. O sanatçıların Ahmet kaya sahnede konuşma yaparken yuhlanmasından seneler sonra hepsinden pişmanlık itirafı geldi. Ülkece hep sonradan geliyordu aklımız başımıza.Yani belgeselleri ve davalarina yahut sozlerine internetten ulasabilirsin.
Dgm muhabbeti falan. Simdi buradan yazinca irkci yaftasi yicem olmuyacak.
Ama ahmet kaya bir projeydi bir nevi.
Ilk postumda zaten az çok çıtlattım.
Siyasi bir hamleydi, cok kavgaci adamdi ki bunu kendisi bizzat soyler. Bazi resitallerinde gerilla cumlesi kullanmasi baya elestirilmisti. Bir dava adami "kizdirdilar bende soyledim" e getirmemeli bazi seyleri.
Yani "göğsüne kekik yağı sürerdi nazlıcan"Terör propagandası yaptımı chp gibi yada İmamoğlu gibi gidip ziyaret ettimi teröristleri el mi sıkıştı onlarla. O Kürtlere yazık edildiğini her kürdün terörist olmadıgını ve gerilla dediğin konu şöyle onun da anne babası var öldüklerinde anne babası Cenazelerine ulaşamıyordan bahsetti ve hangi anne baba bunu ister temalı bir konuşma yaptı. Eğer terörist olmak istese yada buna gönül verse bu onun için çok zor değildi. Ama o asla öyle birisi değildi. O sanatçıların Ahmet kaya sahnede konuşma yaparken yuhlanmasından seneler sonra hepsinden pişmanlık itirafı geldi. Ülkece hep sonradan geliyordu aklımız başımıza.
Ahmet kaya nın bir proje oldugunu düşünmek çok inandırıcı gelmedi bana ama sana bir proje söyleyim mi ? Barbaros şansal bir proje mesela, ama hala sınırlarımız içinde yaşıyor. Bence sürgün edilip bu Topraklara hasret bırakılmalıydı.
Yani "göğsüne kekik yağı sürerdi nazlıcan"
Yani "bedirhan kancık pusuların belası"
Onların 3 kişi olduğu neyi anlatıyor?
"Dağlarda öfkeli başım, serhatta hep akşam oluyor" falan...
Konumuz chp ya da ekrem değil neden garnizon dışına çıkıyorsun anlamadım.
Ha bu arada akp habur sinir kapisindan teroristleri iceri aldiginda bizzat orada askerdim. Ama bu konumuzla alakasız bir şey. Yani ahmet kayanin tum albumlerini resitallerini dinlemiş ve muzigin icinde birisi olarak cok fazla araştırdım fakat bazı şeyleri objektif dusununce kimse ölmesin dağda ki gerillada denmesi bir daha düşündürüyor.
Ekrem ya da chp de yapmissa onlarda hatalı. Körü körüne sempatizanlik yapicak degilim. Babamin ogluda degiller.
Herneyse konu muziği diyelim o zaman benim anlattiklarımıda çatal firlatan serdar ortaç farzet konu yanlis yöne evrilmesin