Ahınız hiç tuttu mu?

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
Kimseye ah etmeye gerek yoktur çünkü kötülük yapan, kötülükle beslenen en büyük kötülüğü kendine ve yakın çevresine yapar. Bu kural asla değişmez.

Hiç denemedim. Tutacağına inanmıyorum.

Tutması da hoş değil. Birini sürünürken görmek, vaktiyle çektirdiği bilinçli acıdan daha çok üzüyor.

Evet, bildirim zilini acmayida unutmuyorum ayrica.

Yok canım. Ah etmedim ki kimseye, Allah şahit.
Yaşamadım açıkcası ah edecek kadar şeyler, bak beni ciddi ciddi konuşturuyorsunuz, böyle şeyler ayık kafayla konuşulmaz hadi gidip içelim.

Allah her insanın bahtını yolunu açık eylesin, bastığı yerde ot bitirsin. Bana kötülük yapan olursa, olmuşsa, tebessümümü alır giderim, canı sağolsun, olmuştur benim de hatalarım. Oluyor kardeşim peygamber değiliz, dostumuza ailemize oluyor bazı hatalarımız.
Neyse bu kadar kelime şakasız mesaç yeter.

kendine-cok-iyi-bakiyosun-opuyosun_301899.jpg

annemin ahı tutuyor. ben, bana yapılanı unuturum, ama annem unutmaz. onunkinde ertesi gün teslimat seçeneği bile var.lkfdgjd

Bi sebepten oturu cok kirildigim dayim icin, yoldan pesepese gecen 5 6 polis arabalari icin keske Kamilin evine baskin yapsa demistim. 5 dakika surmedi telefon geldi kizlarindan.... Yanimdakiler olaya sahit oldu ve cok sasirmislardi .)

Ah etmem varsa da ahım çıkar bir yerlerden diye düşünüyorum
İlahi adalet diyelim ..

Geri