Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaratan bütün hakları sizden daha fazla gözetir ve karşınıza çıkarır. Şayet birini haksız yere üzdü ise kişi unutur ama Allah unutmaz bir yerde önümüze çıkarır. İnsan her daim şeytan ile kendini bir tutar kibirlenir ama İlahi adalet tecelli ettiğinde herkesle eşit olur. Depremler de şehirler yerle bir olduğundan nasıl eşit oluyor ise toprak ve yeryüzü insanlar da canı acıdığında çaresiz kaldığında dönüp selam vermediğine minnet duyar çünkü adalet ölçüsünde herkes eşit yerdedir.
Kimsenin Ah etmesine gerek yok byük sözlerimiz ve asla başımıza gelmez diye konuşulanların baş rolünde olunca bu bir yerden tanıdık denir işte o an bilin ki birilerin canını yakmışsınızdır.
Bu arkadaşlarımla da birkaç kez üzerinde konuştuğum bir konudur. Misal bir konuda çok üzüldüm karşı tarafında acı çektiğini görmek kesinlikle beni mutlu etmez. Hayatım boyunca böyle bir temennim olmadı hiç kimse için. Yanlış bir durumun muhatabı olduğum noktada da karşı taraf için isteyeceğim tek şey; bir gün bu durumu idrak edebilmesi ve o gün benim yaşadığımı anlaması olur. Ah etmek, intikam duymak ve bu durumdan hoşnut olmak asla ruhuma iyi gelen şeyler değil.
girer girmez de en üstte böyle konu görmek… çok üzüldüğüm bir durum olduysa, içten bir şekilde de ağzımdan kötü bir şeyler çıktıysa-nadir olur- tutmuşluğu var. google’a yıldız yıldırım voleybol yazarak ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. üzmeyin insanları, herkes kendiyle ilgilensin <3