Ahbap üzdü

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Eskiden kızılay ve türk hava kurumu seküler insanların elindeydi. Topladıkları zekat, fitre, sadaka ve kurban derilerini rakıya ve balığa basarlardi .onun için yardım etmiyorduk . Şimdi yeşil sekulerler geldi .yardımları amerikadaki vakıflara aktariyorlar diye iddialar var . Yine yardım etmiyoruz .güven sorunu var. Toplanan yardımların seçimde kullanilacak kullaniliyor iddialari var .kizilayin yönetim kurulu üyeleri en az 30 bin maaş alıyorlar niye bu kadar alıyorlar. 70 bin alan da var. Yardimlar bunlara maaş olarak mı gidiyor?

Son düzenleme:
Bundan sonra onlara para yok adfhjdsj

Devleti, Hükümeti karalamaya and içmiş olanlara duyrulur...

@Plesk gel tiktok değil yine tvitır :d minyolitayı da çağır

Bu ülkede ilk okul mezunu müteahhit. İnşaat işçisi müteahhit. Bakkal çakkal zeytinci kasap manav müteahhit. Herkes müteahhit .bunların müteahhitlik belgelerini iptal edecek misiniz . Belediyeler müteahhitlerden bağış altında rüşvet alıyor .Herkes bunu biliyor .bunlar önlenecek mi? Bağış altında rüşvet alan belediye başkanları yargılanacak mı? Bunları halledin sonra gelin benden oy isteyin yüzünüz olsun

ben buna katılmıyorum.
kızılay sadece buzdağı' nın görünen kısmı.
Kızılay gibi devletin her kurumu hükümetin çıkarlarına yönelik çalışıyor. Devletin sadece adı var, eskisi gibi kutsallaştıramayız. zira devletin içinde çalışan her memur akp' ye hizmet ediyor ve yolsuzluklara alet oluyorlar ki bunu zaman zaman gerçek gazeticilik yapmaya çalışan gazetecilerden öğreniyoruz. öyle kafadan salladığım bir şey değil.
yani kısaca böyle bir devlet kutsal olamaz.

Yorum yazasım gelmedi son yorumdan sonra. @Alpha konu açan kişi sensin ve her görüşe saygı duyman gerekir. Şu süreçte senin düşünceni paylaşacak kişi sayısı emin ol çok az özellikle o bölgede yaşayan insanları dinlemeni tavsiye ederim. Bu nedenle seçim günü depremzedelerin oy kullanması için herhangi bir çalışma ve girişimde bulunulmuyor.

Konu Afad başkanına, kızılaya iftira atan fitnecilerin

Keşke bunu en başta yazsaydın, boşa okudum yorumunu.

ne iftirası kardeşim, kızılay’ ın amerika’ daki ensar vakfına para gönderdiği yalan mı?
Yardım için gönderilmesi gereken çadırı ve gıdayı ahbap’ a sattığı yalan mı? Kızılay’ ın portföy şirketi kurduğu yalan mı?

haluk levent de hatalı tabii ki en başta “ne parası kardeşim dağıtamıyosan ver bana ben dağıtırım” demesi lazımdı.
ki bu 2 gün boyunca Adıyaman’ a yardım götürülememesi yanında devede kulak kalır.
hiç öyle yol yıkıldı bahanesiyle gelmeyin istihkam birliklerinin elinde bu tür yol bozulmarına karşı köprü var.
Bu köprü benim aklıma geliyor da koskoca devletin aklına gelmiyor mu? Tatbikatlar da kamera önünde hava atmasını bilirler ancak.

hangi köprü dersen bak aşağı videosunu koyuyorum. Türk videosu bulamadım ama askerlik yapan herkes bu köprünün envanterde olduğunu bilir.

haluk levent'in deprem bölgesine hangi gün gittiğine dair bir açıklaması var mı? geçmiş twitlerine de baktım, tam olarak emin olamadım. bilgisi olan var mı?
ilk iki gün orada mıydı? 6-8 şubat arası? çünkü bir çok depremzedenin isyani ve itirazı genelde hep bu ilk iki gün içindi.

8 şubatta haluk'un attığı twittler, sahtekar terbiyesiz herif. 6 şubattan 9 şubata kadar insanlar enkaz altında inim inim inlerken, gittim devleti orada gördüm dedi ya la...

IMG_20230228_213851.jpgScreenshot_2023-02-28-21-37-40-423_com.twitter.android.jpg

Konu içeriğinde yer alan tüm sataşma / kavga / hakaret / küfür içeren yorumlar silinmiş olup lütfen konu dışı birbirinizi aşağılayan yorumlar yazmayınız.

Sataşma / Hakaret / Küfür durumunda da raporlayınız.

Geri