Ahbap üzdü

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bundan sonra onlara para yok adfhjdsj

Devleti, Hükümeti karalamaya and içmiş olanlara duyrulur...

@Plesk gel tiktok değil yine tvitır :d minyolitayı da çağır

haluk levent'in deprem bölgesine hangi gün gittiğine dair bir açıklaması var mı? geçmiş twitlerine de baktım, tam olarak emin olamadım. bilgisi olan var mı?
ilk iki gün orada mıydı? 6-8 şubat arası? çünkü bir çok depremzedenin isyani ve itirazı genelde hep bu ilk iki gün içindi.

Adıyaman’ da devlet yokmuş işte. Cumhurbaşkanı kendi dedi.
Evet doğru iki evimiz yıkıldı bizim 4 gün gelinmeye başladı yardımlar. Sebep Antep üzeri giriş yapılamadı Nurdağından ötürü . Diğer bir güzergah Pazarcık Gölbaşı üzeri bu iki güzergah da yollar yarilmistı.

Ya adam basindan itibaren, baska bir sey demiyordu zaten.
Günahini aldilar.
Valla haram.
Helallesin Haluk abiynen.
Ilk basta Psi.

Haluk Abinin bu aralar devlete fazla yanlaması, Kızılay’dan yardımlarla çadır satın alması falan düşündürücü şeyler. İnsanların devlet orada değilden kastı bakanların orada olmaması değil, kurtarma ekiplerinin, askerin geç intikal etmesi. Muhalif koyun güdücü kanalların dediğini bırak, halktan yüzlerce insan bunu söyledi. Birinci ağızdan rütbeli bir asker ilk gün genelkurmayın emriyle değil kendi insiyatifleriyle bölgeye gittiğini söyledi. Şimdi bu adamlar yalan mı söyledi? Ben yukarıda da söylediğim gibi bu muhalif koyun güdücü kanalların değil bizzat halkın söylediklerini söylüyorum. Devlet yoktu orada, ki kendisi de söylüyor bunu zaten.

Evet doğru iki evimiz yıkıldı bizim 4 gün gelinmeye başladı yardımlar. Sebep Antep üzeri giriş yapılamadı Nurdağından ötürü . Diğer bir güzergah Pazarcık Gölbaşı üzeri bu iki güzergah da yollar yarilmistı.

çok çok geçmiş olsun. Ne kadar yüreğimiz sizinle desek de Ateş düştüğü yeri yakıyor biliyorum.
bir daha böyle acılar yaşamayız umarım.

Tamam işte James ahbapci olmuş

Geri