Ah Biz Kadınlar

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Günün Resmi

tumblr_nj9tvfOx9G1rv22ito2_400.gif
tumblr_nj9tvfOx9G1rv22ito9_400.gif

tumblr_nj9tvfOx9G1rv22ito3_400.gif
tumblr_nj9tvfOx9G1rv22ito4_400.gif

tumblr_nj9tvfOx9G1rv22ito5_400.gif
tumblr_nj9tvfOx9G1rv22ito6_400.gif

tumblr_nj9tvfOx9G1rv22ito1_400.gif
tumblr_nj9tvfOx9G1rv22ito7_400.gif

tumblr_nj9tvfOx9G1rv22ito8_400.gif
tumblr_nj9tvfOx9G1rv22ito10_400.gif

Ahaha valla en romantik seylere liselik budala diyo odunluk olan seye hayalimdeki erkek tuhaf :)

Ben de maco erkekleri severim, napalim boyleyiz biz kadinlar iste. Huyumuz kurusun :T:

Çünkü klişe ve ezberlenmiş senaryoları sevmiyoruz. Kaba; ama samimi, kalpten gelen söze güveniyoruz.

Kuzey benim 1 tokatlik canim var be :benmi: hic dovulmedim ki :benmi:
ben maco erkek severim, deli gibi kiskananini, lan otur oturdugun yerde iznim olmadan bi yere gidemezsin diyenini, kimdi seni arayan bi bakiim diyeyini, nereye gitsem kendisi goturenini, telefon kullanmayacaksin lan diyenini, dakka basi gulmeyenini, ihanet etmeyenini, kadina el kaldirmayanini, ben ozgur buyutuldum bana soz gecire bilecek, kadin oldugum icin yerimi gosterecek olan birisini isterim. yok ki oyle birisi :benmi:

ben maco erkek severim, deli gibi kiskananini, lan otur oturdugun yerde iznim olmadan bi yere gidemezsin diyenini, kimdi seni arayan bi bakiim diyeyini, nereye gitsem kendisi goturenini, telefon kullanmayacaksin lan diyenini, dakka basi gulmeyenini, ihanet etmeyenini, kadina el kaldirmayanini, ben ozgur buyutuldum bana soz gedire bilecek, kadin oldugum icin yerimi gosterecek olan birisini isterim. yok ki oyle birisi :benmi:

Çok şey istiyorsun sende :)

dunya erkeklerinde kibarlasma gidiyo ama ben kesin evde kalicam :benmi:
Yok ya maçodan bol ne var sen Türkiye,ye gel burada bol var :)
Biraz bende kibar olsam iyi olacak yoksa bende evde kalacağım. :) Çocukken nasıl isem şimdide aynı odunum hiç değişmez mi bir insan :)

ben maco erkek severim, deli gibi kiskananini, lan otur oturdugun yerde iznim olmadan bi yere gidemezsin diyenini, kimdi seni arayan bi bakiim diyeyini, nereye gitsem kendisi goturenini, telefon kullanmayacaksin lan diyenini, dakka basi gulmeyenini, ihanet etmeyenini, kadina el kaldirmayanini, ben ozgur buyutuldum bana soz gecire bilecek, kadin oldugum icin yerimi gosterecek olan birisini isterim. yok ki oyle birisi :benmi:

ben hiç dövülmedim ki ne lan? biz günlük dayak mı yiyoz hobi olarak?
ayrıca kriterlerine ben uyuyom, dokun şu kaslara bi öyle konuşak, dokun la dokun

dur bak tişörtü çıkartıyım, bah bah bahlavalara bah, 7 bayramı atlatır
ehehe

Yok ya maçodan bol ne var sen Türkiye,ye gel burada bol var :)
Biraz bende kibar olsam iyi olacak yoksa bende evde kalacağım. :) Çocukken nasıl isem şimdide aynı odunum hiç değişmez mi bir insan :)
odunsan odun kal sevgilin romantik isterse yalanci romantik olursun sende :benmi:

ben hiç dövülmedim ki ne lan? biz günlük dayak mı yiyoz hobi olarak?
ayrıca kriterlerine ben uyuyom, dokun şu kaslara bi öyle konuşak, dokun la dokun

dur bak tişörtü çıkartıyım, bah bah bahlavalara bah, 7 bayramı atlatır
ehehe

askerde hic mi dayal yemedin sen :benmi:
ayrica gelir bi guzel doverim seni Kayraaa o ne bicim laf be kasini napayim senin :trip:

Mirage Sevgili denen şeyi bulursam dediklerini dikkate alacağım. :)

Geri