Ah Biz Kadınlar

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Günün Resmi
Sky ask olsun nadyayi unuttun dimi :benmi:
Kuzey ne alakasi var ki burda severler Turkleri :benmi:
kizlar hele asiliyorlar resmen erkeklere :T:

Mirage Bak ya yine duygularım ile oynuyorsun bu sefer gerçekten döverim bak :T:

diziyi izlemedim ama acaba ironi yapmış olabilirmi hatun
türkiyede kadına şiddete hayır diğip sonra tokatlayıp ya benimsin yada karatoprağın vari bir tepkiyi romantik bulmak içten gelmio

gerçi bir kızın mahalledeki torbacıya aşık olup nedenini sordumuzda bir tikinin manitası olucana bir serserinin 1 tanesi ol daha iyi demesinede şait olduk evlendiler sonra dayaktan dolayı boşandı ama çok enteresan ya türk kızı hint kızı gibidir 2 side öküze tapar mantelitesini doğrular nitelikte olmuş caps

Romantik erkeklerden ben de hoşlanmıyorum. Benim odun olduğum ilişkideki romantik erkeği düşünsenize :D

i

Tabi ki de maço erkeklerden hoşlanmam, herkes yerini bilsin. Ama öyle romantizm cıx :D

Romantik erkeklerden ben de hoşlanmıyorum. Benim odun olduğum ilişkideki romantik erkeği düşünsenize :D

i

Tabi ki de maço erkeklerden hoşlanmam, herkes yerini bilsin. Ama öyle romantizm cıx :D

Enişte mesajı almıştır abla kesin.

Çok hoştu:))Kadınları anlamak zor zanaat:))
İşin şakası tabi ki.
Biraz romantik,biraz sabırlı,biraz fedakar,biraz hoşgörülü,biraz empati yeteneği,biraz para,biraz eğitim,biraz kıskançlık,biraz mahçubiyet ,biraz vb vb bu gider:))

Karşımdaki insana saygı duyabilmem benim için en önemlisi.Bir erkek kadının karşısında zayıf olmamalı,kaba da.

Geri