Ağlayan erkeklere kadınlar gerçekten dayanamaz mı?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
Eski sevgiliniz tüm erkeklerin timsali olmasa gerek. İyi not olursa sen alırsın, kötü not olursa hoca verdi demek gibi. Burada ağlaklığı savunmuyorum zaten. Aksine, bir defa da olsa yaşamış olmayı olağan karşılıyorum.
Kadını erkeği yok bence bu durumun insanoğlu yeri geldiğinde çok güzel duygu sömürüsü yapabiliyor…

Şahsen kolay kolay ağlamam sanırım ilk ve son ağlamam yengemi yeğenimi kaybettiğim dönem olmuştu. Buda ilk ve sondu anımsadığım kadarıyla bu konuda biraz değil ama baya bir katıyım kolay kolay aglayamiyorum. Aslında ağlamak içine atmaktan daha iyi derler ama şahsen ben onu beceremiyorum

Erkeklerin kadinlastigi bi zamandayiz. Cokta seyapmayin. Ama hic sevmem ya guclu olsunlar bi zahmet. Ay her yere cekilir bu yazdigim simdi feminist biri gelip laf sokacak 100 tane begeni alacak..

Ota b.ka aglayan aglak tipleri gorunce, bi sinirlerim bozuluyor .p
Onun disinda, insani olarak tabi ki arada bir aglayabilir.

Ayol beni hesaba katmayın, karılar bana genel olarak dayanamiyolar çümkü, tşk.

Bu ağlamalar hüngür hüngür olmaz, gözünden damlayıverir yaşlar, anlıktır, geçer.
Mastor halanızda ne hikayeler var,
bu dünyada tek gerçek vardır,
sen güzelsen her şeyin güzeldir ve hiçbir şey karşı tarafa batmaz, en irrite olduğun şeyler, onda güzel durur, tâ ki, son raddeye kadar...
bu dünya böle, sori.

Son flörtümün ismi Seda'ydı, bir önceki Sema'ydı, ben kafiyeli ve şayirane insanım, bir ahenk olmalı... Sema, Merve'nin yanına bi' uğramaya gelmişti, ben yaklaşık 2 gündür filan içiyordum, mekan değiştirmiştim, Merve tekti, ben de tektim ısrar etti gel illa birlikte oturalım diye, e dedim hadi bari, kafam bozuktu da, kırmamak gerekir, sonra bir arkadaşım gelecek sorun olur mu dedi, yok dedim gelsin, neyse hülasa, bir konu oldu, benim kaçışımdır gözüm dolunca hemen sigara yakarım, sigara yakarken içime kaçar gözyaşlarım, beceremedik, daha melaba-melaba, gözümden birkaç yaş damla akımı vuku buldu, benim de anam boncuk boncuk damlar böyle, belli de etmem yani göya, Sema karşı koltuktan hemen yanıma geldiydi peçeteyle yaşımı sildiydi, garibim, içi parçalanmış,

ha sonra şükür ki, keşke o gün yanına gelip silmeseydim akan yaşlarını dedirttik mi, dedirttik,
kardeşim hayat böyledir, tatlı ve acı, benim sonum acı, köküme gelmeden atacaksın beni, ayzın yanar.

Sema iyi kızdı da, biraz benden büyüktü ve hemen vaziyet almak istiyordu, ben hazır değildim, sori... Yaşandı bitti kaygısızca, kaygısızlar, ne kötü dizi.

Geri