Son flörtümün ismi Seda'ydı, bir önceki Sema'ydı, ben kafiyeli ve şayirane insanım, bir ahenk olmalı... Sema, Merve'nin yanına bi' uğramaya gelmişti, ben yaklaşık 2 gündür filan içiyordum, mekan değiştirmiştim, Merve tekti, ben de tektim ısrar etti gel illa birlikte oturalım diye, e dedim hadi bari, kafam bozuktu da, kırmamak gerekir, sonra bir arkadaşım gelecek sorun olur mu dedi, yok dedim gelsin, neyse hülasa, bir konu oldu, benim kaçışımdır gözüm dolunca hemen sigara yakarım, sigara yakarken içime kaçar gözyaşlarım, beceremedik, daha melaba-melaba, gözümden birkaç yaş damla akımı vuku buldu, benim de anam boncuk boncuk damlar böyle, belli de etmem yani göya, Sema karşı koltuktan hemen yanıma geldiydi peçeteyle yaşımı sildiydi, garibim, içi parçalanmış,
ha sonra şükür ki, keşke o gün yanına gelip silmeseydim akan yaşlarını dedirttik mi, dedirttik,
kardeşim hayat böyledir, tatlı ve acı, benim sonum acı, köküme gelmeden atacaksın beni, ayzın yanar.
Sema iyi kızdı da, biraz benden büyüktü ve hemen vaziyet almak istiyordu, ben hazır değildim, sori... Yaşandı bitti kaygısızca, kaygısızlar, ne kötü dizi.