Ağlayan erkeklere kadınlar gerçekten dayanamaz mı?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Yufka yürekliyim. Ağlayan insana üzülürüm…

Her bo*qa da ağlayan erkek ne bilim
Ben sadece merhametı için ağlayan erkeği taktir ederim
Bi çocuk ağlar bir havan için yada zülme haksızlığa uğramış bir kadın için bunlar için ağlamak bir erkeğe çok yakışır

ağlayan genç yetişkinlere dayanamazlar

Bana göre bir erkeğin ağlaması tükendiği hissiyatı veriyor ben kadınken çok zor ağlıyor isem bir erkek de kolay ağlamamalı sevmiyorum pek zayıf insan

aglayan veya aglamaya yakin veya aglayacagini hissettigim birinin yakinlarindaysam, benim de gozlerim yasarmaya basliyo. aglama sebeplerine uzulmus olmasam da, beni etkilemese de, durumu sacma bulsam da.

• Kahkaha
Tepkiler: W
aglayan veya aglamaya yakin veya aglayacagini hissettigim birinin yakinlarindaysam, benim de gozlerim yasarmaya basliyo. aglama sebeplerine uzulmus olmasam da, beni etkilemese de, durumu sacma bulsam da.
Yengec misin ? Ayni ben :d mevzuyu bilmesem bile aglayanin yaninda aglarim :d

Yengec misin ? Ayni ben :d mevzuyu bilmesem bile aglayanin yaninda aglarim :d
yup yengecim, ama senin sanki aglayasin varmis da komando bekliyormus gibi :d simdi millet yine yengecleri ''aglak'' olarak yorumlamasin. yengecler aglak degildir. biz sadece.. duyulan ve hissedilebilen her duyguya karsi asiri saygiliyiz, karsimizdakinin olsun, kendi duygularimiz olsun *ehuw ehuu.

yup yengecim, ama senin sanki aglayasin varmis da komando bekliyormus gibi :d simdi millet yine yengecleri ''aglak'' olarak yorumlamasin. yengecler aglak degildir. biz sadece.. duyulan ve hissedilebilen her duyguya karsi asiri saygiliyiz, karsimizdakinin olsun, kendi duygularimiz olsun *ehuw ehuu.
Herkes kendine baksin aglaksa aglak ne yapalim duygusallik bize bi tik fazla verildiyse...

Herkes kendine baksin aglaksa aglak ne yapalim duygusallik bize bi tik fazla verildiyse...
dogru. ama, amma iste duygusalligimla taninmak istemiyom yav :d toplum icinde gozyaslarimi tutamadigim zaman, kalabaliga sirtimi donuyorum...

• Kahkaha
Ağlayandan ziyade ağlatan erkeklere dayanamaz kadınlar. Ağlatan erkek daha çok sevilir ve tercih edilir.

Karakter olarak ota boka ağlayanları istisna tutarsak eğer her erkeğin -saklasa da- kendisini bir kere de olsa bıraktığı, ağladığı bir dönem olmuştur. Niye bırakmasın? Duygu değil mi lan bu? İnsan sevdiğini birini kaybetmeyi istememesi ve bunun için birkaç damla da olsa göz yaşı dökmesi kadar doğal bir şey olabilir mi? Aksine ünlü filozof Yıldız Tilbe’nin de dediği gibi “eğer bir kadın ağlıyorsa o kadın sevmiştir, ama erkek ağlıyorsa o kadını kimse onun kadar sevmeyecektir”.

ama erkek ağlıyorsa o kadını kimse onun kadar sevmeyecektir”.
Bu söz tamamen yalan eski sevgilim aldattı bide karşımda ağladı… salak gibi teselli etmiştim tamam üzülme diye jskdkdk hatırladıkça küfür ediyorum

Bu söz tamamen yalan eski sevgilim aldattı bide karşımda ağladı… salak gibi teselli etmiştim tamam üzülme diye jskdkdk hatırladıkça küfür ediyorum
Eski sevgiliniz tüm erkeklerin timsali olmasa gerek. İyi not olursa sen alırsın, kötü not olursa hoca verdi demek gibi. Burada ağlaklığı savunmuyorum zaten. Aksine, bir defa da olsa yaşamış olmayı olağan karşılıyorum.

Ben baska yerlere bakiyorum goz goze gelmemeye calisiyorum o an :d
sanki ise yariyo :d o icine icine agladigin ve tuttugun gozyaslari ortaya dokulmese bile, yuzumuz ve gozlerimiz kipkirmizi aglamis gibi gorunuyor bile :d uf cok rezil seyler aklima geliyo. benimle bir yere gidilmez. en son isyerindeki kaplumbaga surekli ayni yere, robot gibi yukari bakiyo diye duygulanmistim. genel olarak hayvana cok uzulmustum yav. yazik. neden uzuldugumun detaylarini vermiyorum. kaplumbagaya uzulduk iste. bu kadar.

• Kahkaha
Geri