Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yengec misin ? Ayni ben :d mevzuyu bilmesem bile aglayanin yaninda aglarim :daglayan veya aglamaya yakin veya aglayacagini hissettigim birinin yakinlarindaysam, benim de gozlerim yasarmaya basliyo. aglama sebeplerine uzulmus olmasam da, beni etkilemese de, durumu sacma bulsam da.
yup yengecim, ama senin sanki aglayasin varmis da komando bekliyormus gibi :d simdi millet yine yengecleri ''aglak'' olarak yorumlamasin. yengecler aglak degildir. biz sadece.. duyulan ve hissedilebilen her duyguya karsi asiri saygiliyiz, karsimizdakinin olsun, kendi duygularimiz olsun *ehuw ehuu.Yengec misin ? Ayni ben :d mevzuyu bilmesem bile aglayanin yaninda aglarim :d
Herkes kendine baksin aglaksa aglak ne yapalim duygusallik bize bi tik fazla verildiyse...yup yengecim, ama senin sanki aglayasin varmis da komando bekliyormus gibi :d simdi millet yine yengecleri ''aglak'' olarak yorumlamasin. yengecler aglak degildir. biz sadece.. duyulan ve hissedilebilen her duyguya karsi asiri saygiliyiz, karsimizdakinin olsun, kendi duygularimiz olsun *ehuw ehuu.
dogru. ama, amma iste duygusalligimla taninmak istemiyom yav :d toplum icinde gozyaslarimi tutamadigim zaman, kalabaliga sirtimi donuyorum...Herkes kendine baksin aglaksa aglak ne yapalim duygusallik bize bi tik fazla verildiyse...
Bu söz tamamen yalan eski sevgilim aldattı bide karşımda ağladı… salak gibi teselli etmiştim tamam üzülme diye jskdkdk hatırladıkça küfür ediyorumama erkek ağlıyorsa o kadını kimse onun kadar sevmeyecektir”.
Ben baska yerlere bakiyorum goz goze gelmemeye calisiyorum o an :ddogru. ama, amma iste duygusalligimla taninmak istemiyom yav :d toplum icinde gozyaslarimi tutamadigim zaman, kalabaliga sirtimi donuyorum...
Eski sevgiliniz tüm erkeklerin timsali olmasa gerek. İyi not olursa sen alırsın, kötü not olursa hoca verdi demek gibi. Burada ağlaklığı savunmuyorum zaten. Aksine, bir defa da olsa yaşamış olmayı olağan karşılıyorum.Bu söz tamamen yalan eski sevgilim aldattı bide karşımda ağladı… salak gibi teselli etmiştim tamam üzülme diye jskdkdk hatırladıkça küfür ediyorum
sanki ise yariyo :d o icine icine agladigin ve tuttugun gozyaslari ortaya dokulmese bile, yuzumuz ve gozlerimiz kipkirmizi aglamis gibi gorunuyor bile :d uf cok rezil seyler aklima geliyo. benimle bir yere gidilmez. en son isyerindeki kaplumbaga surekli ayni yere, robot gibi yukari bakiyo diye duygulanmistim. genel olarak hayvana cok uzulmustum yav. yazik. neden uzuldugumun detaylarini vermiyorum. kaplumbagaya uzulduk iste. bu kadar.Ben baska yerlere bakiyorum goz goze gelmemeye calisiyorum o an :d