Soru C Affetmek enayilik mi yoksa büyüklük mü?

Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
Uzun uzun yazdım yazdım sildim. Bazen unutun gitsin, sonuç beklentisi ile hareket etmeyin.

Bir gün siz de afedilen mi afedilmeyen mi konumuma düsebilirsiniz.
Kimse hatasiz degil..unutmayin bunu.

neyi affedip neyi affetmeyeceğinizi bilmeniz gerek yoksa her şeyi affetmek büyüklüğü salaklıktan ileri gelir.
ben son zamanlarda hataları irdelerken şu soruyu soruyorum kendime; aynı hatayı ben yapsam affeder miydi?
cevap olumluysa konuşmam belki ama düşman da olmam, cevap olumsuzsa maalesef ben de olumsuzum.

Son düzenleme:
Allah affeder çArşı affetmez miydi, çArşı denize karşı mıydı... Ulan ayıp size be biriniz de maç öncesi çarşı meydanında rakı-balık yaptırıp Beşiktaş'ım oley maçına götürmedi be. Parası neyse ben ısmarliyım kardeşim yol bilmiyoz dil bilmiyoz.

desem de,

ben gelemem kusura bakma. Siz gelin.

Allah affeder, ben tebessüm eder geçerim.

neyi affettiğimiz de önemli yani enayi de olabiliriz büyüklük de taslayabiliriz

Affetmek aptallıktır kim ne derse desin. Eskiden bu aptallığı çok yaptım. Ben insanı ilk hatasında silerim, siliyorum. İlkinde yaralayan ikincisinde öldürür. Bu bir hayat felsefesi olmalı. Bunun reeli veya sanalı yok hepsi aynı.:) Bir insanı hayatımdan çıkarmak benim için çok kolay.

Tanri kullarini affetse bergen affetmez

konunun ne olduğuna bağlı..

Affedip muhatap olunmuyorsa neyse de affedip eskisi gibi davranıyorsa ağır enayidir

Geri