Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aeg, Turkiye’deki en sevdigin sahil ile tatil yoresini sorayim hadi ben de. :d Sormadigim bir sen kaldin klnvvk
Nasil ya? Tatmin ne zaman olmamisim kishini benim cevaplarımdan niye tatmin olmuyorsun ya… bundan sonra sana no tavsiye![]()
Bana sormadın?Aeg, Turkiye’deki en sevdigin sahil ile tatil yoresini sorayim hadi ben de. :d Sormadigim bir sen kaldin klnvvk
Nasil ya? Tatmin ne zaman olmamisim kiTatili konusmadik ki seninle Larii? Konustuk mu? Gecen sene konusmustuk diye hatirliyorum :s
Sana da sorayim Arkhe : ))Bana sormadın?
Ay evet farkettim, enemm alzheimer baslangici geliyor : ))jdjd sahil tatilini geçen sene, yurtdışı tatilini bu aralar konuşmuştuk :d
kadınların araba kullanması tehlikeli, trafiğe çıkmasın dedik o kadar, gittik park bariyerine vurduk : / neyse ki esnafın dediğine göre benden bir saat önce biri daha vurmuş. şoförlüğüme laf yok, suçlu bariyer.
aegish: plesk trafiğe çıkmasın.
Çalışarak…Nerden bulcaz
Pasif gelir yalan, pasif gelir için önce malın mülkün paran olması lazım :d hepsi için zaten paran olması lazım, finansal değer üreten araçlara yatırım < 3Pasif gelir tavsiyesi?
“Powder” beni çocukken çok etkilemişti :dGüzel bir film öner
Kaş ve çeşmealtı :d (çeşmealtı herkesi sarmayabiliyor, benim arkadaşlarım olduğu için eğlenceli geçiyor .))Aeg, Turkiye’deki en sevdigin sahil ile tatil yoresini sorayim hadi ben de. :d Sormadigim bir sen kaldin klnvvk
Teoride evet, erkekler trafiğe çıkmazsa araç yoğunluğu azalır ve trafik sorunu kalmaz :d
Fakirsin sen fakir kal mı diyorsun? Üzdün Aeg..Pasif gelir yalan, pasif gelir için önce malın mülkün paran olması lazım :d hepsi için zaten paran olması lazım, finansal değer üreten araçlara yatırım < 3
Başka türlü pasif gelir nasıl olacak .( o zaman 300-500’e bir araba alıp şöför bul, korsan taksi yapsın :dFakirsin sen fakir kal mı diyorsun? Üzdün Aeg..
.((((Sayın aeg hocam, yüce mevlam uçmamızı isteseydi bizi kanatlı şekilde yaratmaz mıydı?
Bana balık ver balık tutmayı öğretme.Başka türlü pasif gelir nasıl olacak .( o zaman 300-500’e bir araba alıp şöför bul, korsan taksi yapsın :d
Kesinlikle ve böylece sağa sola ya da bariyere çarpıp da iyi sürücü olduğunu iddia edenlerin sayısı azabilir.Teoride evet, erkekler trafiğe çıkmazsa araç yoğunluğu azalır ve trafik sorunu kalmaz :d