Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Henüz kestirmediysen uzun saç, kestirdiysen kısa saçla girmende de bir sakın görmüyorum :dSevgili yaşam koçu aeg
Yaza uzun saçla mı yoksa kısa saçla mı giriş yapmalıyım?
Hayır sanırım ya…. :dbeni yer misin? nasıl yersin? nerde yemek istersin?
Narcisio rodriguez, YSL’nin var bir de. Orta halli fena olmayan parfümlerBenim derdim sizin derdinizi şey eder demesine az kalmış.
İki tane erkek parfümü önerisi lazım, çok uçuk fiyatları olmasın.
.(( günahBana bi torbacı lazım.
Hayat şartları… adam o parayı verip eskorta gideceğime onlyfansa üye olurum diyorEskort fiyatları ucuz kaldı diye düşünüyorum. Arz mı arttı yoksa talep mi azaldı.
Nereyi nemlendirmek istediğine bağlı… el mi yüz mü dirsek mi…Erkeklerin nemlemdiricisi ne olmalı Sjsjssj
Altay bayındır . Fıtık ameliyatı olmuş, git bi kolonya alıp. Bi de meyvesuyu al da ayıp olmasın ;dAcil zengin olma tüyosu…
Tshirt çok bozdu… baharlık, kot ve boxer dışında almıyorum artık gstar .(yaz alışverişi için 3-5 gstar tshirt linki atta kendimize gelelim brocan
Acilse, acil koca lazım. Tercihen fb yat limanı civarında takıl :dAcil zengin olma tüyosu…