aegishjalmur

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Dalgacı tavırları nedense çok itici gelmedi bana, değişik bir üye.
Bazen dozunu mu aşıyor acaba diye düşünsem de, forum için bir renk olduğu belli.

İmzadaki küçük çocuğa bayılıyorum sadece okadar,ha bide yorumları arada bi güldürüyor bide nickine çok takmıştım "değiştir diye!" anlaşamadık ha bide burda görmek bazen iyi geliyor okadar başka'da özel bir yanı yok yani şu user'in :p Ama banlanırsa üzülürüm yinede:lutfen:

sitede itici olmayan troll üyelerden bence nickide ayrı bi olay :D

Kendisini ne derecede iyi gösterdiği bu konuda yazan mesajlarda belli oluyor. Bu kadar insanın bu kadar iyi şeyler yazması anormalin de üzerinde olması gerek. Gerçek yüzünün birgün ortaya çıkacak olmasını ümit ediyor, benimle bir yarışa girmemesini en acilinden bir önlem olarak görüyorum.

Dip not: seviyorum dangalağı asdfg

Bkz: Her fiziği güzel kadına ufukta kaybolana kadar bakan adam.
Dikkat edilirse her kadına ya da her dişi varlığa ya da hayal edemeyeceğimiz şeylere umarsızca bakan demedim. Demem. Demeyeceğim. ljsdfjkdl

Ağzımı bozmak istemiyorum ama senin o esprilerini evire çevire severim. lkdkdjfklkj

Bir Carlos Martin değil sadece. .p

Kadınların komik erkeklerden hoşlandığını düşünme gafletinde bulunup etrafında bir tane güzel hatun oldu mu bütün eforunu harcayan yegane çapkın:p Desem de, fena severim bu adamı, severek öldürürüm o derece. Bakmayın çapkın mapkın ama salak kadınları çekemez hiç, arkasına bile bakmaz. Bu arada akıllı kadınlardan da korkar, bunun itirafını da almıştım. Ortalama bir kafa yapınız ve güzel bir fiziğiniz varsa, Serkan için ideal kadın olabilirsiniz:p Sadece kadınlardan bahsedince haksızlık olur bu adama, iyi bir dosttur, arkadaştır. Zorda olduğunuzda gerçekten gerçekten vefalı birine dönüşebilir. Eğlenceli olması en büyük özelliği olsa da, içinde fırtınaların koptuğu zamanları da anlamak hiç zor değildir. Sadece kendisi güçlüdür, güçlü olduğu için de bunu güzel kapatır keyfine bakar. Bir de inanıyorum ki bu adam aşık olursa ve hatunu olabildiğince yanındaysa, bambaşka bir Serkan'ı tanıyacağız. O günü de merakla bekliyorum:p

Bi' Recep değil.

Dün üstteki iki üye(Edit : Nymp ve Opi) tarafından beni değiştirdiği iddia edilmiştir. Oysa bir değişim geçirmedim benim dedem ilk ülkücülerdendi askfdlj.

Mizahı bir yana : Başlangıçta bir konuda "off yine ne yazmış acaba ki tartışacaz." şeklinde önyargı ile yaklaşırken, şimdi en şu sanal zımbırtılarda en değer verdiğim bir kaç kişiden biridir kendisi. Abi, arkadaş, kamki, feederdır. Sayarız, severiz.

Güzel kadınları mı seviyormuş? Beni niye yanlış bilgilendirdiniz, clock için nefes alsın yeter diyorlar :D

Çok mükemmel voli oynar, duygulu duygulu şiir okur arada "öyle işte" der geçer tatava yapmaz. Bir kahkaha atar, tam sitcoma döşemelik.

Ara ara girer yazarım, keza kendisi övmek ve sövmekle bitmeyecek biri. :D Ama not olarak Serkan'ın iyi niyetinden bahsetmek istiyorum, art niyetsiz olduğunu ve arkadaşlarına ne derece güvendiğini buradan anlayabilirsiniz. Online oyun oynarken üçe üç ayrılmamıza rağmen Serkan Skype'tan yerini belli edecek kadar mert, arkadaşlarına güvenen ve iyi niyetli bir insandır.

evin yaramaz ama zeki cocugu gibi, ne yaparsa yapsin kizilmaz ya ona, yakisir da simariklik.
ne dese tebessumle takip etmem ondandir : )

tarikatima da yakinlik duydugunu seziyorum, murit olursa basimin ustundedir yeri .p

Bu adamla oturun, sohbet edin, yiyin, için, kahkahalar atın hatta gülmekten ölün ama bu dediklerimi sakın ha sakın deri koltukta yapmayın skljdfskljdf

Nickini hala söyliyemiyorum o imzasını hiç değişmesin,yorumlarını severek takip eder ve içten içe güldüğüm biri ayrıca çokta zekidir kendileri.. bu kadar.;p

Forumda diyorum böyle, yemeğin baharatı gibi, şarkının nakaratı gibi bi eksiklik var ama ne?
Şimdi buldum eksiği .p acaba kulislerde konuşulan Restful affı müebbetlerede vurur mu ki :D:D

Geri