aegishjalmur

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
önce içliğe yorum yaptım çünkü sen ikincisin... eeeyyorumlamam bu kadar.

Forumun 2014-2015 altın döneminin efsanelerinden. şimdilerde nöbetçi golcü semih muamelesi görmesi beni üzüyor.

dünya tatlısı yaa siz ne istiyorsunuz bu adamdan??
kimse bilmez ama yıllaar önce kendisini ziyarete gittiğimde içlik "bana neden söylemedin aeg'i benim de görmem lazımdı" diye kudurmuştu <3

malumat abartma canım kudurmadım ben de gelirdim demişimdir en fazla jfjfjd hem neden görmem lazım olsun bu adamı hayret bi şey jfjjdjd

Nickini okumaktan göz kaslarımın geliştiğini düşünüyorum.

Kendisi Çin’den döndüğünde boş dönmemiş anlaşılan. O kadar six packın ardından bir şeylerin döndüğünü tahmin ediyordum ama ne olduğunu bulamıyordum. Şimdi taşlar yerine oturuyor arkdşlr;

70D3A2C2-E88F-48D6-BC14-8E3032F4DB5D.jpeg

Konun gelince aklıma geldi.
Ne oldu toplantı?

Kendisi niye bu kadar ovuluyor.. cok mu yakisikli? Cok mu karizma? Nedir olayin ayahamur?!!

tanımam etmem, burada ne kadar tanıyorsam o. fakat bir sebepten ötürü takdir ediyorum naçizane. o bilmez. söyleyecek de değilim.
forumun tadını çıkarıyor, forumu domine etmekten uzak dalgasına bakıyor.

şey postu benim bu forumda hala en sevdiğim mesajlardan biridir:

"fakir intikam alır, zengin puro yakar ve viski içerken unutur.en kötü afgan tetikçi tutar" kfjd

benim en sevdiğim mesajı: "bu içlik hetero aslında ama numara yapıyor. helal sana içlik kümeste tavuk bırakmadın."

sddjkkdfk

Bilmem kaç yıllık forum hayatımızda Rahşan affından tut Cem Uzan'a hapis şoku da dahil her şeyi gördük. Ajdhdj
Forumda kendisini görünce eski bir dostu görmüş gibi oluyorum, Süreyya yormuyor demiş evet yormuyor...

pek etkileşimimiz yok, hemcinsim olarak beğendiğim ve güvenilir hissettiğim iki kişiden biri, diğeri ise plesk ama aeg daha eğlenceli. akabinde içlikten de daha eğlenceli ve bence 1. adam o gkfhd

ilaveten teşekkürler.

Son düzenleme:
Geri