Adnan Oktar örgütlenmesi - Kedicik Belgeseli

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
konuya ilk kez girdim, aykırı olduğumu düşünüyordum ama benzer görüşleri paylaştığım kişiler varmış...... buna belgesel denilebilir mi bilmiyorum ama bir belgesele göre çok yüzelsel geldi bana...... yani zaten hali hazırda bildiğimiz, kamuya mal olmuş şeyleri derleyip toplamışlar..... dava dosyalarından hazırlanmıştır diye başlayınca örgütü delik deşik etmişler, vahşiliğini ortaya koymuşlar sandım...... bir de adnan oktardan çok bora yıldızın belgeseli gibi olmuş ki adama ben bile hayran oldum....... böyle çürümüş bir hayatı nasıl yıllarca devam ettirebilirsin, bi süre sonra insan "yav skcem adnan oktarını da kızlarını da çekilin başımdan" der, bunalır bu düzenden....... bir de şunu anlamdım; kadınlar zengin, güçlü erkek imajına gerçekten karşı koyamıyor, enayi gibi hemen tav oluyorlar...... oktarcılar ayda 40-50 kız düşürüyormuş ki bu gerçekten ciddi bi sayı, yılda olsa "ne alakası var kardeşim" denilebilir ama aylık skorları adamların şaka gibi..... ülkemiz kadınları özelinde söylemiyorum hem...... demek ki hepsi böyle çünkü tinder avcısında da aynı profil ve ona kanan kadınlar vardı...... feministler ağlayarak izlemiştir lol

kimin ne kadar dini bilgisi vardır onu bilemezsin de, her ilahiyat mezununu başımıza dini alim ilan edeceksiniz utanmasanız. o kadar engin bilgilisin ki harezmi sıfırı sende kusur ararken bulmuş, sensin tamam. senin inancının temel aldığı antik mezopotomyayı da yalamış yutmuşsundur sen.en iyisi, en bileni sensin, ulemasın, ulvisin... ben kendi çapımda takılıyorum öyle, kendi dişine göre bilgili birilerini bul bence sen. neden benimle vakit kaybediyorsun ? kendini tanrının özel olarak yarattığına inanan zümereler ile muhatap ol.

Tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin,insan cahilligini bildigi kadar alimdir der buyuklerimiz.Her dediginize eyvallah lakin,Buhari hakkindaki tespitleriniz,dusunceniz ve dahi soyleminiz cok komik.

Kendinize iyi muamele edin.

belgeseli izlemedim. durduk yere canimi skmak istemiyorum. bu tarz islerin nasil dondugunu biliyoruz zaten genel olarak. ben aslinda cok sasiriyorum bu adamlarin (adnan ve usttekiler, destekleyenleri etc), kadinlardan korkmadigini. nasil ters ve hafif psiko, biraz da survivor modunda yasayan ve deli cesareti olan, ha, ve tabii ki zeki birine denk gelmediler, buna da sasirdim. cogu kadinda bu potansiyel var cunku. korksalar bile. iste bahsettigim ve gordugunuz adamlarin sonu hep boyle biter genelde:
1696417716620.png

Yillarca tv 9 da milletin apacik gözüne sokulmasi disinda, bir sknti yok aslinda.

Epstein gizliydi.

Simdi aralarinda paralellik bulmaya calismak cok sacma...

Adnan oktar tv de şovunu yaparken neredeydiniz?

“140Journos'un Adnan Oktar belgeselinde görüşüne başvurulmuş bir gazeteci olarak belgesel ekibine ilettiğim eleştirimi burada da belirtmeliyim. Adnan Oktar'ın arkasındaki siyaset, bürokrasi ve yargı desteğini ortaya koymadan sadece Şebnem Korur Fincancı'nın işkence raporlarını öne çıkartmak haksızlıktır. Belgeselin işkenceyi aklama ya da işkenceyle mücadele edenleri karalama gibi bir amaca hizmet ettiği eleştirilerine ise katılmıyorum. Bu raporlar ve sonuçları elbette tartışılabilir. Ama belgeselde bu iddiaların öne çıkarılıp Adnan Oktar'ı besleyen ve kollayan siyaset ile bürokrasideki güçlerin geri planda kalması gerçeği gölgeliyor.”

Geri