Admin az bakar mısın? (Sokratesle ilgili)

• Kullanıcı jared
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1590 gün önce görüldü
yeniden multi alio gelsin yonetim cakana kadar aylar geciyor zaten oyle oyle devam etsin :D

bu arada demeden edemicem, @sansibl yine anarşikliğin üzerinde.
sana bu haller çok yakışıyor. :ask

cemal amcam yaa ahaha sağolasınn üyelik veriyolar gir diye ama ben başka hesaptan takılmak istemiyorum.
Bu kadar da dürüst. Neeee emre mi? Oha falan oldum. Emreeee la bu nasıl şaka nan? Hemen panele girip malumatfuruşun banını açıyorsun. Armut kafalı. Seni bulcam olm. Ahhahha

D2RWLO.jpg

unutmayın bu yüzü... tişörtünün üstünde 3 tane kalp en büyüğünde de ayıcık resmi olan bi insan nasıl bir kötülük yapabilir ya.

Arkadaşlar sesimizi duyurabilmek için avatarımızı sokratesin veletlik fotosu yapıyoruz .s.s

Sokrates nicki ya da multisi açılırsa şu nicklerinde açılması lazım çifte standart olmaması için. Sonuçta genel aff olmayacaksa madem onlar da açılmalı diyorum ben.....aegishjalmur, Despot, Miracle, Toz Pembe

aegishjalmur kesinlikle!!! sucsuz gunahsiz banladiniz cocugu.

Hepsini açın gitsin saçmalık zaten

Yani sonuçta herkezin tuttuğu sevdiği biri var ayrımcılık hiç olmasın istiyorsanız bir kereye mahsus multiler full olarak açılır sonra bir daha affetmezsiniz ama haklı davranmak şartıyla!!!kurunun yanında yaş yakmayın derim.

arkadaşlar adjsfksakkalmur için avatar değiştirilecekse ben yokum. :D

yaaa sadece o değil şunlar da affedilmeli bence ...... Despot, Miracle, Toz Pembe

Adminler bütün üyeleri banlayip kendi kendilerine takilacaklar yakında forumda

2006 da başlayan forum maceralarımızın son ayağı forumsal. Bu nikimle geldim. Ancak keyfi banlandıktan sonra 8 tane multi aldım. Mandira filozofu, noahterk
albatrosreyiz, attila, cakim, percusion, union aklıma gelenler. Tek nikle yaşamak bizim de arzumuz. Ama görüyorsun eziyetimizi. Günlük yaşamdaki ezilmişliklerini sırtımıza her vuruştaki şaklama sesi ile azaltan yönetim var. Aslına bakarsan yönetim deyip herkeşi töhmete sokmak adil değil. Bunu yapan 1 kişi. Muhtemelen bayan. Saygılarımın kabulu ve dua ile...

İşiniz zor ama yapmayın böyle şeyler ya hu bizlerin de güven duygusu bitiyor forum kullanıcılarına . Ben bir üyeye selam verirken kırk kere düşünmek istemiyorum acaba bu kimin multi üyeliği :/
Dilerim açılır ne diyim .

Daha once Emre ve Restful geldiginde af gelmisti kac kere af gelecek?

Başkanlık sistemi gibi millete gidin siz de, millet genel af istiyor. Bence de genel af olmalı, forumun eski havası yok. Günden güne bitiyor forum.

işte birinin sevmediği olunca açılsın istenmiyor diğerinin sevdiği olunca açılsın isteniyo kampanyaya katılıyo falan yok öyle YA HİÇ KİMSENİN Kİ AÇILMAYACAK YA DA HERKEZİN Kİ ???

@hatem ozelden yurumek icin guzel sebep ama biz kardesiz seninle.

herkesin banının açıldığını düşünemiyorum resmen forumdan çıkmam olay kaçırmamak için .p

sokrates kardeşimiz asdkafkakalmur beyin kahve dükkanını ziyarete gittiği zaman kendisine hiçbir şekilde ikramda bulunmamıştır. biz bu kabalığı kabul etmiyoruz.

#SokrateseAf,adjsajfajfalmuraAfYoq

Geri