Admin az bakar mısın? (Sokratesle ilgili)

• Kullanıcı jared
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1590 gün önce görüldü
Allah aşkına muhammed aşkına kutsal bildiğiniz değerler aşkına malumatfuruşun banını açın bitsin bu kepazelik. Şurayı sevip geliyoruz, bırak takdiri teşekkürü resmen psişik işkenceye maruz kalıyoruz. Forumun genel menfaatleri yerine kişisel egolarınızı tatmin görüntüsü veriyorsunuz. Ban nedir ya? İnsanlar konuşarak ikna edilebilir. Aynı eziyeti bana da yaptınız. Kesebildiniz mi ayağımı? Bin liralık bir vbulletin serverinin kumanda paneli elinizin altındayken ar damarlarınız çatlayana kadar yapın yapacaklarınızı. Lakin mahşerde 2 elim yakanızdadır. Elini yıkadığı atık sularının denize ulaşmadığı yargıcın adaletsizliğinden rabbim hepimizi korusun. Çok atarlandım nan. Gidiim 7 tane ayetel kürsi okiim bari. Gülmedim tmm.

Abi bu nasıl bir yazıdır içimde bir coşku oluştu "Allah Allah " nidalarıyla koşacağım şimdi odadan odaya :s

Multi olayında benim anlamadığım nokta şu ; Banlanan bir üye başka bir nikle üye olunca o nikin de banlanması mı multi banlanması oluyor yoksa banlanmasa da bir üye başka bir üyeliği daha varsa o da mı banlanıyor ? Peki foruma multimilyoner biri üye olsa o da banlanıyor mu ?
İzah edin şu meseleyi yahu :)

Ben bayadır yokum bir şey anlamadım ama arkadaş baya hararetli yazmış takdir ettim.

Restful affı gelsin, multileri affedin bir kereliğine.

Bak şimdi merak ettim siz kimdiniz önceki hayatınızda :/
Çok gereksiz süresiz banlar .
Ciddi anlamda insanların bağ kurduğu kişiler var ve görmek istiyorlar .
Sürekli multilerle uğraşmak yerine asli üyelikleri açmanız daha mantıklı .

Ben bayadır yokum bir şey anlamadım ama arkadaş baya hararetli yazmış takdir ettim.
Sokrat hoca hanım hakaret bilmez hanım hanımcık, oturmasını kalkmasını, kiminle nasıl konuşulacağını bilir. Kişilerarası ilişkiler uzmanı, pedagog, espritüel. 10 parmak 20 hüner. Ey allam al benim ömrümden ona ver. Banlamış biri. Atarımız ona. Nazik ziyaretiniz ve yorumunuz için Tşklr.

eskisi gibi cok fazla karismiyordu kimseye hakareti yoktu climaxin bani da acilsin bu kisiler foruma bilgileriyle katki verebilecek kisiler acilsin bence de bu kadar kisi istiyorsa

az önce bir konuda, bir yöneticinin, banlanmasını istediğin sorusuna çok var dediğini okudum. nasıl bir kin bürümüşse ortalığı, bilemiciiim.

Allahu ekberrr deyip kilic kusanip emreyi dilik dilik dilsekmi acaba :asd:

D2RWLO.jpg

unutmayın bu yüzü... tişörtünün üstünde 3 tane kalp en büyüğünde de ayıcık resmi olan bi insan nasıl bir kötülük yapabilir ya.

sokrates'in kime ne zararı vardı ki ya:T:

Bende Büyük Düşler'i istiyorum artık. Süresiz ban nedir ya :/ Ayıptır günahtır burada da görmek istiyoruz ve katılıyorum mümkünse Restful affı çıksın

Bak şimdi merak ettim siz kimdiniz önceki hayatınızda :/
Çok gereksiz süresiz banlar .
Ciddi anlamda insanların bağ kurduğu kişiler var ve görmek istiyorlar .
Sürekli multilerle uğraşmak yerine asli üyelikleri açmanız daha mantıklı .
2006 da başlayan forum maceralarımızın son ayağı forumsal. Bu nikimle geldim. Ancak keyfi banlandıktan sonra 8 tane multi aldım. Mandira filozofu, noahterk
albatrosreyiz, attila, cakim, percusion, union aklıma gelenler. Tek nikle yaşamak bizim de arzumuz. Ama görüyorsun eziyetimizi. Günlük yaşamdaki ezilmişliklerini sırtımıza her vuruştaki şaklama sesi ile azaltan yönetim var. Aslına bakarsan yönetim deyip herkeşi töhmete sokmak adil değil. Bunu yapan 1 kişi. Muhtemelen bayan. Saygılarımın kabulu ve dua ile...

konu sokrates ise bence de durup düşünülmesi gerek. ben bu bıcır bıcır, içi yaşama sevinci dolu kızın banlanmasına gerçekten anlam veremiyorum. multi üyelik demişsiniz, eyvallah. ama bana biri şunu açıklayabilir mi? hergün bir sürü argosuna, hakaretine katlandığımız üyelere bile süreli ban verilirken, bu kız ne yaptı da iki hesabı birden sınırsız banlandı? bu kız küfür etmeye bile utanır ya, öyle minnoş bir şey. :/

Geri