angie
Elmas Üye
Abart! JfjfjjfYahya bey başarılarınızın devamı diliyorum
Lütfen daha fazla böyle güzel şiirler bekliyoruz
Foruma artık sayenizde daha sık gireceğim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abart! JfjfjjfYahya bey başarılarınızın devamı diliyorum
Lütfen daha fazla böyle güzel şiirler bekliyoruz
Foruma artık sayenizde daha sık gireceğim
VazqeçiLecek aLışkanLığa bağLı Birde bunu iSteyen Kişiye. KoLay KoLay Kendime has aLışkanLıkLarımdan Vazgeçmem Yazımdan Rahatsız oLduysanız MobiLe qeçmemi bekLemeLisin (:yahya bey, alışkanlıklarınızdan vazgeçmeniz çok zor mudur acaba?
ne zaman geçersiniz peki? mobil yazınızı da merak ettim...VazqeçiLecek aLışkanLığa bağLı Birde bunu iSteyen Kişiye. KoLay KoLay Kendime has aLışkanLıkLarımdan Vazgeçmem Yazımdan Rahatsız oLduysanız MobiLe qeçmemi bekLemeLisin (:
Şeyyy… biraz çabuk geçebilir misin…MobiLe qeçmemi bekLemeLisin (:
Çok Teşekkür Ederim. Var oLasın.Doğrusu diğerlerinden daha da güzel olmuş bu yüreğinize sağlık)
(: Merak ediLecek Durum değiL normaL yazı SitiLi Sizinki qibi (:ne zaman geçersiniz peki? mobil yazınızı da merak ettim...
olsun merak ettim artık... geçince haber verinÇok Teşekkür Ederim. Var oLasın.
(: Merak ediLecek Durum değiL normaL yazı SitiLi Sizinki qibi (:
Evet Epey arandığım Doğrudur Buqun qirdiğimde adıma yazıLanLarı okuyunca bian dedim Hayırdır.! neySeki Konuyu Çözdük Sanıyorum. Teşekkür Ederim bu arada.Aaa aranan yahya bey gelmiş.....
Foruma sesi vocaroodan atmayı bilmek....
Neyse emeğinize sağlık....
şEy HAYIRDIIIIIRRRR şeqlinde mi yoksa hayırdır şeqlindemiHayırdır
Evet... rica ederim..Buqun qirdiğimde adıma yazıLanLarı okuyunca bian dedim Hayırdır.!
Oha ne kadar ortak yönümüz var ikimizin de ayı y ile başlıyo ikimizin de adı 5 harftenAllah'ım iyi Y&Y hadi inşallah Sjssjsj
Gerqin vede Asi ŞekLinde (:şEy HAYIRDIIIIIRRRR şeqlinde mi yoksa hayırdır şeqlindemi
Tutun beni gidiorumGerqin vede Asi ŞekLinde (:
Ankara'da bi nevi memLeket SayıLır KahramanKazana Sık Sık qiderim. aMa asLen ArtvinLiyim.Asi dedi Kesin Ankara Yarc Sjsjjssj
Anladım beyfendi evet Kahraman kazan )Ankara'da bi nevi memLeket SayıLır KahramanKazana Sık Sık qiderim. aMa asLen ArtvinLiyim.