Yahya
Üye
-
-
-
-
-
-
- Web sitesi
- www.eniyisozler.net
Adın batsın...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet.Bişi dicem ses senin miii
bunu sana da yollayacağım, hiç aklıma gelmezdi.ljkaja ama geliyor:@Stockholm Sendromu tut beni düşücem

Teşekkür Ederim.Yeahyea abi, ağzına sağlık…..
dinlemedim ama çok güzel olmuş..
Çok Teşekkür Ederim.emeğiniz gerçekten çok fazla...
Referansım Kendim. Hayatta herşey anLıktır aLış buna. Bi Çok forumda Varım Burası iLk Değil. AsıL Nickim EfSaNe dir bu şekiLde biLinirim ForumLarda ama burda EfSaNe nickini aLamadım KuLLanımda oLduğu için.Yahya kim abi, referansı kim. Adam bir anda üye oluyor geliyor şiir, şarkı yapıyor. Kendimi keseceğim ahah.
Bilgilendirme için teşekkürler.. yazı stiline bayıldım.Referansım Kendim. Hayatta herşey anLıktır aLış buna. Bi Çok forumda Varım Burası iLk Değil. AsıL Nickim EfSaNe dir bu şekiLde biLinirim ForumLarda ama burda EfSaNe nickini aLamadım KuLLanımda oLduğu için.
Teşekkür Ediyorum. Elimden qeLdikçe İnşaLLah. (Foruma Katkı SağLamış oLduk) (:Yahya bey başarılarınızın devamı diliyorum
Lütfen daha fazla böyle güzel şiirler bekliyoruz
Foruma artık sayenizde daha sık gireceğim
Rica Ederim. Yazıya DeğinirSek aLışkanLık Diyelim MobiLde bu şekiLde YazmaSamda Pc De Klavye aLışkanLığı qereği Bu ŞekiLde yazıyorum. (:Bilgilendirme için teşekkürler.. yazı stiline bayıldım.
Kankaaa alışkanlıkmış amaaa Nolcak kiyahya bey, alışkanlıklarınızdan vazgeçmeniz çok zor mudur acaba?
ne bileyim, belki vazgeçer diye düşündüm... öyle kısa bir süreliğine...Kankaaa alışkanlıkmış amaaa Nolcak ki