Adar-Jose

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jose cok sevdim ya cok beyfendi biri:)

Sözde uyutcaktı 50 lira istiyo bide :T: 1 kurus yok sana :hih:

Pek bi alingan canim aa.

Efendi sevilen biri. Tespitleri iyi ;)

Jose
İlk defa birine ısınamadım yaa ıyyss :T:

Belli sohbeti muhabbeti keyifli insanlardan,böyle insanları oldum olası sevmişimdir.Jose kardeşimlede karşılık çay eşliğinde muhabbetin dibine vurmak isterdim.

Uzun zaman mesaj atmaz ama olsun kardeşimin varlığı yeter. Kimseye kötülüğü olmayan herkesi düşünen bit delikanlı :) Ben hep yanındayım unutma.

belediyenin wifi'sini nikahına geçirdin resmen !
bizim verdiğimiz vergilerle nete giriyon lan!
doğmamış çocuğumu doğursam şimdi senden hesap sorar
ee haklı da çocuk hakkı var çünkü

"Çizgisini hiç bozmayan üyelerden."

İadei ziyaret gibi oldu bu :D Banlı olmaması hayret ettiriyor heran banlanabilir banlandığını gördüğüm an hemen yazarım lan yine ne oldu laaaan derim oda bende anlamadım 3 şeyden şüphe ediyorum der. o derece tehlikelidir :D amma adamın ham maddesidir dertleşmem lazım uğrarım birazdan :rolleyes:

mahalleden çocukluk arkadaşımmış gibi seviyorum. evet manyağım ben

Yorumlarını bazen hiç anlamıyorum. Sanırım onun konuşmalarının hitap ettiği bir kesim var sadece onlar anlıyor :)

Sağlam karakterli, duruşunu bozmayan, bir hayli cesur şahsiyet. Yazılarını, yorumlarını takip ettiğim yegane kişilerdendir.

:hi:

İlluminati adayı her yazısında subliminal mesaj var zihne bu sayede birşeyler aktarıyor biliyorum ama çaktirmiyor.
Çok agır başli ve duruşu sağlam
.

ne zaman görsem hep şunu söylerim,
"adar adar kader bize ne yazar?"

Düzenli olarak biberonla çay içiyoruz kendileri ile. Birde yamuklusu Grifikir abi var. Bazı insanlar iyiki varlar, fakat bu ikisi 'olmazsa olmazlar'

Beni hidayete davet eden bir biraderimdir, kravatı çok hoştur, severizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri