Adar-Jose

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spy karakteri oturmus duzgun bir kisilik. Nerede nasil konusmasi gerektigini bilen, kibar ve beyefendidir. Basarili calismalari var. Hersey gonlunce olsun :)

09-06-2015
Hic bozmadi kendini. Hep boyle kal adam.

Spy sakin efendi kişiliğini ve ağırlığını bozmayan üyelerden biri ve içinden geçeni herkese söyleyebilcek birisi

Spy iysin iyi hep böyle ol valla hic degisme ilk baslarda cok sevmezdimde seni :p sonra sevdim burdaki bi cok kisiden daha iysin en azından :o

Sakin biri gbi forum içinde gördüğüm kadaryla kendisinde Suana kadar herhangi bir tutarszlk gormedigim üyede ayni zmanda :p

Pek tanımıyorum. Hatta doğru kişi mi diye gidip profaylına baktım itiraf etmek gerekirse :dyg:
Kayıtlara geçsin diye yazıyorum; kendisinin konularımı çekememek ve kıskanmak gibi bir huyu olmakla birlikte sabote etmek gibi de bir hobisi var :p Ve konumu uçurmuşlar, sayesinde bunu fark ettim :honk: birazdan yetkili organlara çemkircem :honk:

Eğlenceli birine benziyor. Koç burcu yani olacak o kadar :honk:

Koc burcu bi kere anlasmama gibi bi durumumuz yokk
Cok sakin ve sempatik bir insan :)
Sohbeti guzel kendi guzel insan,yuzun hep gulsun insallah :cici:

Adını, yaşını, herhangi bi kimlik bilgisini bilmiyorum.
Esasında bunların pek bi önemi de yok.
Geldiğimde gıcıklığı ile dikkatimi çekiyordu, bi süredir sempatikliği ile çekmeye başladı. :D
Şekil takıntısı yok.
Kimseler gibi laf sokma derdinde bile değil.
Temiz insan diyorum, bozmasın kendini.
Sözlüğünde efkarlanmasına hiç izin vermeyip, ortamı bozacağıma söz veriyorum :D

Spy iken zamanında nick benzerliginden ona attıklarını sanarak bana çok mesaj atan olmuştu :D

SM-G313HY cihazımdan gönderildi

Bazen yorumlarını çok beğeniyorum. Bazen de bu yorumu o mu yapmış diyorum. Kişisel olarak tanımadığım için net bi yorum yapamiyciim. Tanırsam yazarım belkim.

jose abi bana kürtçe öğretio :))))

Bence forumda ki en uyumlu kişilerden biri. Kişisel bir sataşma olmadıkça kendisi ile tartışmak /konuşmak mümkün.
Aynı düşünceleri paylasmaniza gerek yok.

Yukardada demısler , bazen yorumunu gorup aa ne dogru demıs dıyorum objektıf yorumlarını gordugumde.
bazende yapma be bu yorumu yapmasaydı keske dıyorum ama forumun renklerınden , psde yaptıgı ımzaları ılgıyle takıp edıyorum hıc kendını bozmaması dılegıyle ;)

Jose Ömer..
Eskiden aramız gayet iyiydi,sonra nedense birbirimizi sildik,nedeni neydi neden oldu hatırlamıyorum bile.
Espirileri,duruşu,konuşmaları her şeyi ile kaliteli biridir.
Açık sözlü ve içten oluşu onu farklılaştırıyor.

Sevgili Kardeşimdir; Jose ...

Jose ile tanışalı çok olmadı , Ama bir insanı tanımak için çok zaman harcayanlardan değilim... Kendini bana nasıl tanıtırsa ben o kişiyi öyle kabul eder ve öylece alırım...

Jose nin bende bıraktığı şey Samimiyet , Dürüstlük ve Açık sözlülüktür... Bu üç özellik zaten başlı başına Kardeşimi anlatmaya yeter diye düşünüyorum... Varlığı huzur ve tebessüm veriyor gönlüme...

Beraber uzun yollar yürüyebileceğim biri kendisi, Oturmasını kalkmasını , kiminle nasıl konuşması gerektiiğini bilen biridir... Hiç hayal kırıklığına uğratmadı beni. Beni hep onure eden Varlığından mutlu olduğum ve Bağlarımı sadece burayla sınırlamayı düşünmediğim bir kardeşim...

Jose Kardeşimle de uzun soluklu bir yollda yürümek için Birlikte adımlar attık... İnşallah bu adımlar hem kendimize hem birbirimize hemde gençliğe ve Mücadele ruhu taşıyan herkese çok şey katacaktır diye düşünüyorum...

Seninle aynı sayfalara Mürekep Akıtmak beni onure edecektir Sevgili Dost...

Varlığın güç veriyor mücadele meydanlarında,
Yarınlara bir tohum taşıyor zihni algıların...

zaman denilen yanık yağda kavrulmuş bu sürtük
herşeyi değiştirir ve değiştirdi de.
işte burada Jose devreye giriyor.
zaman kavramıyla ters orantılı işleyen bu dostumuz hiç mi hiç değişmedi ve değişmeyecekte bana kalırsa.
hadi öptüm

Ilımlı,güleryüzlü, kavgadan gürültüden uzak , sakin sessiz, çizgisini bozmayan :cici:

Efendi ve ağırbaşlı beylerden birisi.Eskiden fazla görmüyordum son günlerde daha aktif. İyi de yapıyor , aklıbaşında yorumları var. Kendini kaybetmemen ve her daim mutlu olman dileği ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri