ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Asfaltında yumurta kırılıp pişirilen teksası aratmayan şehir. Allahım sen koru Sjsjsj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neden hiç kaoslarından bahsetmiyorsun :pTürkiye'nin en güzel ve eğlenceli şehri. Yaşam diğer illere göre ucuz ve bu yüzden çok fazla göç alan bir il.
Yemekleri müthiş zaten söylemeye gerek yok, tarihi yerleri de gezmelik. Yüksek kesimlerde yer alan yaylaları da çok güzeldir.
Yazları aşırı sıcak olması tek olumsuz yönü diyebilirim. Ayrıca denizi de mevcut![]()
İllaki öyledir ama cidden kavgaları normal olmuyor şölen gibi oluyor kesin birisi ölüyor ve sallama levyesiz kavga görmedik haberler de çok şükür Sjssjsjs@Ss hanım lütfen Türkiye'de ki adli suç oranları listesinde bakın ve eminim çok şaşıracaksınız. Adana çok gerilerde, sadece magazinsel duruma dönüştüğü için, televizyon kanalı denmeyecek kurumların yaptığı haberlere bakmayın.
Ben cono falan tanımam bilmem Adana`lıları da pek sevmem sözüm meclisten dışarı. Doğası harika ama çok tuhaf insanlar : DConolarla mı tanıştın kız sklks
Bence gayet güzel bir şehir sadece otogarı pis xd
Tanıyıp da keko buldugum olmadı Adanadan
Çok güzel dost olurlar ama sevgili olmayın naçizane tavsiyem .p
Gazel seni görmek güzel nasıl gidiyor herşey yolundamı?Otobüs şoförleri çok değişik aşırı sinirliler:d
Hayatı nasıl da dolu dolu yaşamışsın Sevgili @Asrevya öyle bir anlattın ki Adana ya yerleşesim geldi inanSeviyorum Adana'yı. Sıcağı fenadır.
Üniversiteyi orada okudum. Az mı geçtim Küçük saatten Balcalı yoluna.
Bir yıl yurtta kaldım, sonra babam tayin isteyip geldi. Meşhur Adana adliyesinde polisti. Ne hareketli bir ortamı vardı oranın.
100. yıl - Balcalı arası iki vesait değiştirerek okula giderdim, çile gibiydi.
O sıralar dikiş dikmeye merak salmıştım. Küçük saat civarı manifaturacıları uğrak yerimdi, bol bol kumaş alır dikerdim.
Arı sineması şimdi var mı bilmiyorum, okuldan sonra sinema seansı yapardık. Adana Kebap kaçamakları, köşe başı şalgam suları olmazsa olmazımızdı.
Büyük saat dibindeki kitapçılar uğrak yerimdi, uygun fiyata her tür kitap bulabiliyordunuz.
Halk eğitimin kursuyla Seyhan Barajında halk oyunu oynamışlığım var.
Aysel Yenidoğanay o sıralar Adana'da sanat sayfası çıkarır, yazarları davet ederdi, onlarla tanışırdık. Tını Dergisi, ardından Altın Koza geldi. Altın Koza'nın ilk hazırlayıcılarından oldu Aysel Hanım.
Şair Kuzey Tangüler o sıralar yeni yeni tanınıyordu. Bana Tagore'nin şiir kitabını hediye etmişti, ben de ona Walter Kranz'ın Antik Felsefesi'ni.
İlk stajımı son sınıfta Adana Erkek Lisesi'nde yapmıştım, ilk öğretmenlik deneyimi.
Sonra atandım, ayrıldım Adana'dan. Babam da emekli oldu bir yıl sonra. Adana macerası böyle bitti.
Ben eskisini bilirim, bir daha da hiç gitmedim.
Sevgili Ss, evet o sıcak çarpar. Belki bir daha gitmeme nedenim de bu, bir de çok uzak oluşu.Hayatı nasıl da dolu dolu yaşamışsın Sevgili @Asrevya öyle bir anlattın ki Adana ya yerleşesim geldi inan
Ama o sıcağa dayanabilir miyim bilmem :d