Tantunici pls.Ciğeri de Mersinliler daha güzel yapıyor…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tantunici pls.Ciğeri de Mersinliler daha güzel yapıyor…
Hepsi şu iyi bu iyi diye anlatıyor, biri de çıkıp şurada yiyin demiyor…Tantunici pls.
Bilmediğiniz yerde asla yememek gerekiyor.
Sen yemeHepsi şu iyi bu iyi diye anlatıyor, biri de çıkıp şurada yiyin demiyor…
Adana kebap tabii ki Adana ve çevresinde yenir ancak yukarıda yaşanan durum da her ilde olabiliyor, denetimlerin arttırılması gerekli.Adana’da Adana yemek mi …!
Öğğğjjkkkkkk
Lezzet farkını biliyorum ancak malzeme olarak sanırım Urfa acısız ve daha az baharat içeriyor.hiç anlamıyorum şu adana , urfa muhabbetinden
Lezzet farkını biliyorum ancak malzeme olarak sanırım Urfa acısız ve daha az baharat içeriyor.
Adana kebabı şayet bir kere ustasından tatma şansın olursa bir sonrakileri hep o günkü lezzet ile kıyaslıyorsun çünkü İskender kebap gibi değil, kıvamı çok önemli.Bana bunlar çok boş geliyor.
Dikkatle okudum yazılanları.
Günün sonunda adana kebabin, Adana'da bile orijinal olarak yenemeyecegini anladım.
Millet aç. Tavuk kanadı sıyırıyor.
Bir yaşını doldurmayan erkek kuzunun kaburgasindan elde ettiğim eti zırhla cekecem.
O zırhın da teknik şartnamesi var.
Kuyruk yağı da aynı hayvanın olacak.
Biber bilmem ne dağının eteğinde sadece Haziran ayının ilk 12 gününde toplanacak. Nem şu kadar olacak. Şiş bu numara olacak. Közde kullanılan kömür kalorisi zaten özel. Zonguldakta eksi 2879 metreden çıkartılacak ..
Arkadaşlar hasta mısınız.
Kıyma kebabı la bu.
Simya kitabı diil