Niğde Niğde NiğdeAdana adana adana
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Niğde Niğde NiğdeAdana adana adana
aynen canımBence de en az üç gol yeme riskiniz var.
Henüz belli değilmiş, geçen seneki gibi olmazsa sorun çıkmaz.Icardi sakatlandı ya. Gece boyu uyuyamadım, dön dön…
Sen izledin mi, nasıl oynadılar? Ben izlemedim.Gerçekten sevindiniz mi, heyecanlandınız mı maçı izlerken?
Çok ilginç.
Transfer yasağı olduğu için transfer yapamayan, kalede 15 yaşındaki çocuğu oynatmak zorunda olan bir takımı yendiler. Kötü bir takımdı, kötü bir oyundu. Yenilen goller de halı saha maçlarında olacak cinsten. muhtemelen bu yıl küme düşerler. Neticede sevmesem de rakipleri Galatasaray. Güzel futbol oynamasalar da yenmeleri olağan, rakibin bulunduğu durumdan kaynaklı. Nitekim iyi oynadığını da düşünmüyorum gsnin. Açıkçası ben sevindim bir açıdan. Okan’ın kredisi oluyor bu sayede. Kalmaya devam eder bir süre daha. Maçın oynandığı saatlerde Hermoso’nun Roma’yı tercih etmesi de ayrı bir trajedi oldu. Ve bu rakibe karşı icardi sakatlığı da üzerine geldi. Young Boys faciasını da üstüne katarsak(konu sadece elenmeleri değil, oynadıkları rezil futbol) çoğu Galatasaraylının bu galibiyetten heyecan duyduğunu zannetmiyorum.Sen izledin mi, nasıl oynadılar? Ben izlemedim.
Transfer yasağı olduğu için transfer yapamayan, kalede 15 yaşındaki çocuğu oynatmak zorunda olan bir takımı yendiler. Kötü bir takımdı, kötü bir oyundu. Yenilen goller de halı saha maçlarında olacak cinsten. muhtemelen bu yıl küme düşerler. Neticede sevmesem de rakipleri Galatasaray. Güzel futbol oynamasalar da yenmeleri olağan, rakibin bulunduğu durumdan kaynaklı. Nitekim iyi oynadığını da düşünmüyorum gsnin. Açıkçası ben sevindim bir açıdan. Okan’ın kredisi oluyor bu sayede. Kalmaya devam eder bir süre daha. Maçın oynandığı saatlerde Hermoso’nun Roma’yı tercih etmesi de ayrı bir trajedi oldu. Ve bu rakibe karşı icardi sakatlığı da üzerine geldi. Young Boys faciasını da üstüne katarsak(konu sadece elenmeleri değil, oynadıkları rezil futbol) çoğu Galatasaraylının bu galibiyetten heyecan duyduğunu zannetmiyorum.
Geçen sezon da oynadıkları doğru düzgün bir futbol yoktu ancak bu sezon daha kötüye gittiler. Ellerinde iyi oyuncular var ancak o oyuncuları oynatmayı başaramıyorlar, bu tamamen yönetimsel ve teknik bir sorun.Transfer yasağı olduğu için transfer yapamayan, kalede 15 yaşındaki çocuğu oynatmak zorunda olan bir takımı yendiler. Kötü bir takımdı, kötü bir oyundu. Yenilen goller de halı saha maçlarında olacak cinsten. muhtemelen bu yıl küme düşerler. Neticede sevmesem de rakipleri Galatasaray. Güzel futbol oynamasalar da yenmeleri olağan, rakibin bulunduğu durumdan kaynaklı. Nitekim iyi oynadığını da düşünmüyorum gsnin. Açıkçası ben sevindim bir açıdan. Okan’ın kredisi oluyor bu sayede. Kalmaya devam eder bir süre daha. Maçın oynandığı saatlerde Hermoso’nun Roma’yı tercih etmesi de ayrı bir trajedi oldu. Ve bu rakibe karşı icardi sakatlığı da üzerine geldi. Young Boys faciasını da üstüne katarsak(konu sadece elenmeleri değil, oynadıkları rezil futbol) çoğu Galatasaraylının bu galibiyetten heyecan duyduğunu zannetmiyorum.
Sadece gollerden, oyundan ve transferden bahsetmiştiniz. Hakem ? Başkalarına yapıldığında yaygara kopuyor . Sonra TFF, hakem, Lobi diye bangır bangır . Skordan bağımsız bir şekilde hakemin ve VAR ın kararlarında bir yorum yapmanız gerekirdi.Transfer yasağı olduğu için transfer yapamayan, kalede 15 yaşındaki çocuğu oynatmak zorunda olan bir takımı yendiler. Kötü bir takımdı, kötü bir oyundu. Yenilen goller de halı saha maçlarında olacak cinsten. muhtemelen bu yıl küme düşerler. Neticede sevmesem de rakipleri Galatasaray. Güzel futbol oynamasalar da yenmeleri olağan, rakibin bulunduğu durumdan kaynaklı. Nitekim iyi oynadığını da düşünmüyorum gsnin. Açıkçası ben sevindim bir açıdan. Okan’ın kredisi oluyor bu sayede. Kalmaya devam eder bir süre daha. Maçın oynandığı saatlerde Hermoso’nun Roma’yı tercih etmesi de ayrı bir trajedi oldu. Ve bu rakibe karşı icardi sakatlığı da üzerine geldi. Young Boys faciasını da üstüne katarsak(konu sadece elenmeleri değil, oynadıkları rezil futbol) çoğu Galatasaraylının bu galibiyetten heyecan duyduğunu zannetmiyorum.