Adana Demirspor - Galatasaray ( 0 - 3 )

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
VAR hakeminin Portekizli olması iyi olmuş.

Kuşşşşçuklar yine ekranlara kitlenip tırnaklarını yiyecekler hahahhahah bir takım düşünün öyle küçük öyle minink ki…. Baş harfi f xd

Kuşşşşçuklar yine ekranlara kitlenip tırnaklarını yiyecekler hahahhahah bir takım düşünün öyle küçük öyle minink ki…. Baş harfi f xd
Basketbol maçımız var canım. Vakit kaybısınız. Hayallerinizi yıkmak gibi olmasın ama jfjjfjf

Neyse ki VAR hakemi yabancı ancak sen hem Adana Demirspor hem Galatasaraylı mısın bugün, nasıl olacak?:)

Neyse ki VAR hakemi yabancı ancak sen hem Adana Demirspor hem Galatasaraylı mısın bugün, nasıl olacak?:)
Bize hakem farketmiyor 3-5 atıp geçiyoruz. Dünyanın bir sezonda en çok penaltı aran takımı düşünsün vardaki portekizliyi xd

Benim için kaybetmek yok. Yani bu maç 8-0 bile yenilsek sizi evimizde derbeder edip yollayacağımız için sorun yok zaten.

2.lik size çok yakışıyor bir 10 yıl daha max alacağınız başarı bu. Ne avrupa, ne süper kupa ne de lig. Ben senin yerinde olsam çoktan bırakmıştım futbol konularına yazmayı hahahha

Bize hakem farketmiyor 3-5 atıp geçiyoruz. Dünyanın bir sezonda en çok penaltı aran takımı düşünsün vardaki portekizliyi xd

Benim için kaybetmek yok. Yani bu maç 8-0 bile yenilsek sizi evimizde derbeder edip yollayacağımız için sorun yok zaten.

2.lik size çok yakışıyor bir 10 yıl daha max alacağınız başarı bu. Ne avrupa, ne süper kupa ne de lig. Ben senin yerinde olsam çoktan bırakmıştım futbol konularına yazmayı hahahha
Dünyanın en büyük spor kulüplerinden birinin taraftarı olarak gayet mutluyuz çünkü oyuncularımız 10 numara futbol oynuyor ve 19 Mayıs'ta kimin derbeder olacağını hep birlikte göreceğiz... O zaman nereye kaçacaksın, Afrika'ya mı?:)

Göreceğin üzere bizde başarı bitmez, her an her saniye başarıdan başarıya koşuyoruz. :)

Musleraya yapılan bu harekete kırmızı çıkmadı. Yazıklar olsun TFF. Bu ülkede futbol gs ye karşı oynanan bir oyundur…

Bu maç böyle bitmez. Hem atacaz hem yiyecez. Totalde kazanacaz

Hadi BAY biraz daha görerek koçum.

Ziyech sutlarin iyi eyvallah ama paslarin harika biraz oyun kur koçum hadi.

Geri