Adana Demirspor - Galatasaray ( 0 - 3 )

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Adana Demirspor taraftarını mutlu edecek bir sonuç bekliyoruz, kendi sahasında en kötü berabere kalmalıdır.

Şu fenerlilere hayranım xd
Her hafta farklı takım tutuyorlar.Gs rakibi kimse o hafta o takımın taraftarı oluyorlar.
Bir tek fenerli olamıyorlar,çünkü elde bir başarı yok :)
Tek övündükleri şey gs maçlarını kovalayıp yenilirse rakip takımın taraftarı gibi sevinip bizi eleştirmeleri xd

Şu fenerlilere hayranım xd
Her hafta farklı takım tutuyorlar.Gs rakibi kimse o hafta o takımın taraftarı oluyorlar.
Bir tek fenerli olamıyorlar,çünkü elde bir başarı yok :)
Tek övündükleri şey gs maçlarını kovalayıp yenilirse rakip takımın taraftarı gibi sevinip bizi eleştirmeleri xd
Dünya'nın en büyük spor kulüpleri arasında olduğumuz için evrensel düşünüyoruz.:)

lefti hanım kürekteki son durumunuz nedir dümya şamp. oldunuz mu bir de eskrimde finale kaldı mı fenerbahçe, ay ben de bir ara eskrim sporuyla ilgileniyordum hatta niyetlendim yapayım dedim ama eskirim diye korktum... ay kehkeh, çok güzel kelime şakası bence.

lefti hanım kürekteki son durumunuz nedir dümya şamp. oldunuz mu bir de eskrimde finale kaldı mı fenerbahçe, ay ben de bir ara eskrim sporuyla ilgileniyordum hatta niyetlendim yapayım dedim ama eskirim diye korktum... ay kehkeh, çok güzel kelime şakası bence.

Başarının adı FENERBAHÇE!

fenerliler maçımızı bekliyor.

Kalan maçlarımız riskli, önce bu maçı almalıyız :emoji_nerd:

Bu maçı ve yarınki derbiyi, yarış atı Kafkaslı anısına ithaf ediyorum. Yarışı son dakikada burun ucu farkı ile alması gibi Galatasaray'ın şampiyonluk hayalleri de suya düşsün!!!

raw_39yaris-ati-kafkasli39yi-insanlarin-para-hirsi-oldurdu39_335455239.jpg

Adana bu maça özel hazırlanmış işimiz çok zor

Bu maçı ve yarınki derbiyi, yarış atı Kafkaslı anısına ithaf ediyorum. Yarışı son dakikada burun ucu farkı ile alması gibi Galatasaray'ın şampiyonluk hayalleri de suya düşsün!!!

raw_39yaris-ati-kafkasli39yi-insanlarin-para-hirsi-oldurdu39_335455239.jpg

Atı alan Üsküdarı geçti sen istersen osmanlıdaki tımarli sipahilere ithaf et bu saatten sonra bir şey çıkmaz fenere xd

Adana Demirspor-Galatasaray maçına Portekizli VAR hakemi

Trendyol Süper Lig'de lider Galatasaray'ın bu akşam Adana Demirspor'a konuk olacağı maçın VAR hakemi Portekizli Andre Narciso oldu.

Süper Lig'in 34. haftasının açılış maçında Galatasaray bu akşam Adana Demirspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Saat 20:00'de başlayacak ve Bahattin Şimşek'in düdük çalacağı karşılaşmanın VAR hakemi de belli oldu.

Buna göre Adana Demirspor-Galatasaray maçında VAR hakemi olarak Portekizli Andre Narciso görev alacak.

Müsabakanın AVAR hakemleri ise Emre Kargın, Deniz Caner Özaral ve Alper Ulusoy.

Kaynak

Geri