Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dünya'nın en büyük spor kulüpleri arasında olduğumuz için evrensel düşünüyoruz.Şu fenerlilere hayranım xd
Her hafta farklı takım tutuyorlar.Gs rakibi kimse o hafta o takımın taraftarı oluyorlar.
Bir tek fenerli olamıyorlar,çünkü elde bir başarı yok
Tek övündükleri şey gs maçlarını kovalayıp yenilirse rakip takımın taraftarı gibi sevinip bizi eleştirmeleri xd
Evrenin bundan haberi var mı leftycimDünya'nın en büyük spor kulüpleri arasında olduğumuz için evrensel düşünüyoruz.![]()
Her alanda başarılıyız, demek ki var.Evrenin bundan haberi var mı leftycim
lefti hanım kürekteki son durumunuz nedir dümya şamp. oldunuz mu bir de eskrimde finale kaldı mı fenerbahçe, ay ben de bir ara eskrim sporuyla ilgileniyordum hatta niyetlendim yapayım dedim ama eskirim diye korktum... ay kehkeh, çok güzel kelime şakası bence.
Kapanıp gol yemeyecek o kadar... Gerisini biz hallederiz!!!Adana bu maça özel hazırlanmış işimiz çok zor
Bu maçı ve yarınki derbiyi, yarış atı Kafkaslı anısına ithaf ediyorum. Yarışı son dakikada burun ucu farkı ile alması gibi Galatasaray'ın şampiyonluk hayalleri de suya düşsün!!!
![]()
Her maçı alacağınızın garantisi mi var?Atı alan Üsküdarı geçti sen istersen osmanlıdaki tımarli sipahilere ithaf et bu saatten sonra bir şey çıkmaz fenere xd