Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazı konuları tam incelemeden kolaya kaçarak yorum yapıyo diyip nacizhane küçük bi eleştiri yapim. Nicki ilk gördüğümde dikkatimi çekmişti. Ayrıca fazlasıyla aktif.
Kendisiyle ilk konuşmamız bir tatlı aracılığıyla olmuştu, nasıldı derseniz şöyle ki;
Bu tatlı cadı hepimizin profiline kekler,pastalar,tatlılar bırakır kaçar; yine öyle günlerden birgün dedimki bunlar çok güzelmiş sen mi yaptın canım, yok dedi aaa ama basitmiş dedi, yaklaşık bir saat içinde resimdeki tatlının aynından yapıp foruma resimlerini atmış kişidir
Sevimli,çok hareketli, canayakın,mutfak konusunda oldukça yetenekli biridir. Daha hiç kızmış haline denk gelmedim ama onu hiç de sinirli düşünemiyorum
Aynı zamanda gelecekteki günlerde bana verdiği cheesecake tarifiyle kahramanım olmaya adaydır
Hep böyle yaptığın tatlılar gibi tatlı kal sen,
Herşey gönlünce olsun