adaLet_siz

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Konu sahibi son olarak 887 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni ama çok aktif üyemiz (:

Bazı konuları tam incelemeden kolaya kaçarak yorum yapıyo diyip nacizhane küçük bi eleştiri yapim. :)Nicki ilk gördüğümde dikkatimi çekmişti. Ayrıca fazlasıyla aktif.

Aşcı olduğunu biliyorum çok sempatik üyemiz kendini sevdirdi :)

Yemek tarifleri ile sağlam bir giriş yapmış yeni üyelerden birisi.Devamını bekler forum :p

Bu kız profilini kapadı yazamıyorum kendisine ben :) Çok değişik güz<el konuları var sohbetide güzeldir :)

@adaLet_siz, kuzey guney sever :p

25-Kasım-2013, 23:26

@adaLet_siz cok hamarat ve becerikli :p
Yaptigi sanat eserlerini bizimle paylasmaya devam et, ben bakmayi seviyorum :p

Seviliyorsun :cici:

Bacıcığım , hoş muhabbetli , sevecen , saygılı kendi halinde biridir.
Severim kendilerini :*

adaLet_siz

Kendisiyle ilk konuşmamız bir tatlı aracılığıyla olmuştu, nasıldı derseniz şöyle ki;
Bu tatlı cadı hepimizin profiline kekler,pastalar,tatlılar bırakır kaçar; yine öyle günlerden birgün dedimki bunlar çok güzelmiş sen mi yaptın canım, yok dedi aaa ama basitmiş dedi, yaklaşık bir saat içinde resimdeki tatlının aynından yapıp foruma resimlerini atmış kişidir :D

Sevimli,çok hareketli, canayakın,mutfak konusunda oldukça yetenekli biridir. Daha hiç kızmış haline denk gelmedim ama onu hiç de sinirli düşünemiyorum :)
Aynı zamanda gelecekteki günlerde bana verdiği cheesecake tarifiyle kahramanım olmaya adaydır :D

Hep böyle yaptığın tatlılar gibi tatlı kal sen,
Herşey gönlünce olsun :)

Şeker hamuru yapmayı biliyor =) yemekleri çok güzel görünüyor

Çokk güzel yemekler yapıyor ayrıca çok cana yakın ve tatlı :)

adaLet_siz çok cana yakın birisi yaptıgımız sohbetlerdede onu gösterdi umarım neşesinden 1 gr zerre kaybetmez

Hamarat kelimesi galiba bu kizdan dolayi olustu. Cok becerikli masallah (: pek gorunmez caliskan biri. Severim sayarim (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri