Acun Ilıcalı: "Eğer para ve mutluluk olarak 2 seçeneğiniz varsa parayı değil mutluluğu seçin“

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Zenginlerin bu tür edebiyat yapmalarını hiç bi zaman anlamıyorum ya. Tüm paranı bi benim hesabıma aktar ben bi deneyimleyim sonra konuşalım Acun abi jfkdj

Icardi ve Wanda'nın koşulları birçok insandan iyi fakat para ile mutluluğun doğru orantılı olmadığına da çok iyi örnek teşkil ediyorlar çünkü çok para sahibi olmak, size mutluluğu satın alamaz. Parasız olmak mutsuz eder ancak para sahibi olunca mutluluğa da ulaşılacağı anlamına gelmiyor.

Paranın varlığı herşeye sahip olmak değil.
İnsan herşeye sahip olma imkanına ulaşırsa zaten sıkılır.
Mesela fakirler neden yaşamaktan sıkılmıyor cünkü paraya ihtiyac gereksinimleri var.
Ama şu gerçek para mutluluğu satın alır.

biletlere ne oldu
bu sene çekiliş yok mu

Paranı da derdini de bölüşebiliriz avcun’cuğum sıkkınti tınne ;q

„her seyi alabiliyor olmanin getirdigi bazi dezavantajlari da oluyor“ mus
söyle agzinin ortasina bi tane gecircen görecek
sbxldmmx

Hiç bir zaman paramın çok olmasını istemedim. Paranın fazla olması insana bir zamandan sonra insana mutsuzluk veriyor. İstediğin her şeyi alabiliyorsun, istediğin yere gidebiliyorsun, istediğin her şeyi yiyebiliyorsun. Zamanla yapmak istediğin bir şey kalmıyor. Heves ettiğin ya da hayal ettiğin bir şey kalmayınca da otomatikman sıkılmaya başlıyorsun. Akabinde ya intihar ediyor ya da başka şeylere bulaşıyor. Zengin insanların bir zamandan sonra psikolojik bunalımlara girmesinin sebebi bence bu ve buna benzer şeyler oluyor. Fakir hep bir umutla hep bir hayallerle hayata tutunuyor :)

Tezatlığına bak parasızlık mutsuzluğu getiriyorsa
Mutluluk da parayı getirir o zaman üfff şu zenginlerin nasihatları da hiç çekilmiyor

parayı tarikat kazandırdı sen easy mod olarak rolünü oynadın. o yüzden tat vermedi sana .

Pınar Sabancı: "Zengin insanlar çok mu mutlu? İnanın, genel olarak mutsuzlar.

Bir hedef yok. Sadece tüketme üzerine kurulu bir hayat."

ara ara şu zengoların çıkıp da şöyle kişisel gelişim naraları beni yarıyor alskfjsldkfjs

Geri