Anna Karenina
Elmas Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Komple keseceksin yılmaz , kodlamiyim istersen Max 3. gün dana gibi uyumaya başlarsın.Dilimliyorum zaten kanki ekmeği
protezi hemen anlıyorum bu arada...... sakın protezli saçla baki kalmayım deme......Ben sende hep baki kalacagim meraklanma
ya seviyor musun , dövüyor musun anlamıyorum artık
oln ben on yıldır ekmek ve şeker kullabniyorumKomple keseceksin yılmaz , kodlamiyim istersen Max 3. gün dana gibi uyumaya başlarsın.
Dene bı bişey kaybetmezsin , belki 3-5 kilo başkada yok.
orijinal saçımprotezi hemen anlıyorum bu arada...... sakın protezli saçla baki kalmayım deme......
Git bı tahlil yaptir o zaman , aybaşı olmuş olabilirsinoln ben on yıldır ekmek ve şeker kullabniyorum
onun kendine faydası yok kiAlejandrö yaşam koçu adeta...
Teşekkür ederim annacım , nankör bunlar bide laf yedik üzerine.Alejandrö yaşam koçu adeta...
Tükürenadamsmileysi.jpg , sanada yaranilmiyor.onun kendine faydası yok ki
Yoo gayet kendine faydası var..onun kendine faydası yok ki
Ateş yakıyor , 3 dil biliyor falan.Yoo gayet kendine faydası var..
ciğköfte yapıyor mesela.. hangimiz kendini mutlu etmek için çiğköfte yapar..
- diyorum ki pazartesi salı izin alayim seninle ve arkadaşlarla bir kaç gün kampa gidelim, diyor ki " benim senin arkadaşlarınla aynı ortamda isim ne ". Tamam diyorum seninle ikimiz gidelim, diyor ki " benim bekar bir erkekle aynı ortamda isim ne ". Tamam diyorum sen arkadaşlarını çağır , diyor ki " arkadaşlarımın bekar bir erkekle aynı ortamda işi ne "
arkadaşım dedikleri kız kardeşim ve kuzenlerim, bu oluyor ki gazaniz mübarek olsun. Her şeye baştan başlıyoruz.