acta non verba

Konu sahibi son olarak 357 gün önce görüldü
- içerik düzenlenecektir.

Son düzenleme:

- bu şarkının her versiyonunu dinledim ve her birinden ayrı ayrı zevk aldım.Cok güzelsin be.

'İyi bir adam meyhanede bozulmaz kötü bir adam kilisede düzelmez'
Polonya atasözü

sana sürekli böyle açıklamalar yaptırmak zorunda bırakanları öldürecez, hazır ol la edri.......

68AA5469-C86E-4E26-AF23-D8B97DBC0344.jpeg

"Kaderime bak yolcuların en merhametlisi benimle yalnızca hüznü paylaştı diğer herkesle mutluluğu"

Son düzenleme:
- Gece bilmem kaçta yatıp sabah yedi otuzda uyandım tam pc'nin başına kuruldum biraz oyun oynayayım diye.Bizim ki kahvaltıya çağırdı (ehehe). Kahvaltı faslından sonra bir kaç iş kitledi mitledi derken saat ikiyi bulduk bir şekilde. Sonra kahvaltı olayına nazik bir karşılık verelim diye yemeğe davet ettik hanım efendiyi.

Sen yaparsan gelirim diye tutturdu, ben o kadar nazik degilmisim ya onu anladım.Neyse öyle mangaldi semaverdi derken bu saatlere geldik..

bu mesajı su yüzden yazıyorum, özlemişim.
mangal yakarken birinin yanımda durup , etleri uzatmasini , basit flört denemeleri yapmayı özlemişim.
Ben galiba fena kapılıyorum yeniden.

Sevgili tanrı
Ben senin varlığına bütün kalbimle inanıyorum , umarım sende benim varlığım hakkında aynı şeyi düşünüyorsundur çünkü buradan bakınca öyle gorunmuyor

sevgili leyla
Sizinle bir onbeş yıl kadar önce karşılaşmış olsaydık eğer bir kitap rafinin arasında dolaşırken ve ellerimiz degseydi birbirine istemsizce ve saskinliklar içindeyken , sizde bir hazineyle karşılaşmış izlenimi birakabilirdim belki kendinden emin ve bilgece . Ancak artık derin dalgaların yerinden koparıp sahile savurdugu ve yaşam döngüsünü tamamlamayı bekleyen incisi koparılmış bir istiridye kabuğundan başka bir şey değilim.
Üzgünüm; yasam ışığım sizinle aynı dünyayı aydınlatacak kadar güçlü degil.

Zulüm görmek hasımdan
Sürekli altında bi' bok aradıkları için
Vazgeçtim çok lafımdan artık

Geri