acta non verba

Konu sahibi son olarak 357 gün önce görüldü
benim de yeğenler instagramda eski sevgilimi bulmuş..... ben kızın yaşadığını unutmuştum..... bunlar paylaştığı her fotoğrafı ekran görüntüsü alıp bana atıyolar...... bu aralar hepimizin benzer sınavları var yalnız değilsin la edricim.......

lan güldürme ya, ciddi bir şeyden bahsediyorum.

3 sene önce Tirana Rock diye bayıla bayıla her gün gittiğim bir mekan vardı. Aile gibi olmuştuk. Bir gün mekan çok dolu olduğu için masamıza bir kadın getirdiler. Tek başına gelmiş, eski çalışan sizin masanızda durabilir mi dediler elbette kabul ettik. Daha sonra kadınla tanıştık. Evli, bir kızı var ama kocasıyla ayrılmışlar. Ama kağıt üzerinde hala evliler. Daha sonra kadın beni instagramdan takip etmeye başladı. Tirana rock’a sık sık gelmeye başladı. Bir kere kocasıyla gelmişler onunla da tanıştık. Çok tatlı bir adam. Ondan haftalar sonra beni bir gece başka bir mekana davet ettiler gece 3’te. Ben de Tirana rock’tan ayrılmak istemediğim için başta kabul etmemiştim ama sonunda katıldım onlara. Diğer mekanda kokainimiz bittiği için kocasıyla ben araba ile almaya gittik. Dönüşte çevirme oldu ve adama alkol testi yaptılar, benim cebimde de 1 gram kokain... adamı yanımda tutukladılar bana da sen gidebilirsin dediler. Kadın bunu duyunca gram telaşlanmadı, 2 gün yatar çıkar dedi. O günden sonra kadın beni sürekli taciz etmeye başladı. Beni öpmezsen gitmem, do me.. vs vs. Instagramdan engellememe rağmen bir türlü kurtulamadım. Hayır cevabını asla kabul etmedi. Hala her cumartesi mesaj atar.

bu da böyle bir anım.

Meli ben kadinlar konusunda çok şanssızım , nerede toksik kadın var onları buluyorum sonra durumun farkina varınca iletişimimi kopartiyorum.
Ancak bu değişik bir tür, zaman zaman sessizlesiyor sonra tekrar uzun süreli tacizlere basliyor.
Kadın olduğundan yapacağım her şey kadına şiddete gireceginden ben bir şey yapamıyorum.
Bakalım daha ne hale gelecek durum

içerik düzenlenecektir.

Son düzenleme:

Vurulan benim Yerdeniz, sen boşuna ölüyorsun.

img_20210526_093033-jpg.35722

düzensiz veya az uyku saçlar için kötü...... yazık olacak..... o saçlar giderse la edri benim için biter....... :emoji_pensive:

- bu ara en çok muzdarip oldugum konu uyku kalitesi. akşamları ne kadar erken yatarsam yatayım uykum gecenin belli saatlerinde bölünüyor, sabah erken uyanıyorum, bazen gece uyuyamiyor ve uykusuz kalıyorum. Bu düzen içinde hem kilo verdim hemde göz altlarim çökmeye başladı, torbaları var gözlerimin artık.

annem 33 yaşındasın ve başından bir evlilik geçti ve bunca sorunla uğraşıyorsun ne zamandır daha ne bekliyorsun genç kız gibi kalmayı mi diye teselli ediyor ancak alışık değilim yani bir kaç yıldır değilim.

umarım en kısa zamanda yeniden 3 ve 4 saat uykunun üzerine çıkabilirim yoksa çıldıracağım.

"ehehe"
Ekmeği ve şekeri kes 1 hafta sonra bana dönüş yap.
Ciddiyim.

Geri