@Stockholm Sendromu, sagdakimi soldakimi sekerim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
he, bir de need'in gorilla savasli haberli yorumu duruyo o konuda galiba. bak bunlar durabilir, cunku rahatsiz edici degil. zaten olayi da, konuyu da anlamamissiniz ve o saflik tatli gelmisti :d ama artik ROYAL kelimesinin anlamini ogrenmissinizdir diye umuyorumroyal hayatlar konusunda messi mesajımın ilk sayfada durması..
bence konunun kalitesini artırmış.
ula bunu "royal hayatlar, biyografiler.." konumda yapmistilar. bir hevesle acmistim bir de. eger bu uyeler o an karsimda olsaydi, tirnaklarimi bogazlarina batirmistim
gerci ara sira oluyor, olabiliyor, normal. komik, iyi hos. her konuda olmasi hos degil ama. her uyeye, ozellikle pek tanimadigin etmedigin, yakin olmadigin kisiye de yapilmaz, yani en azindan "ciddi" ilgi duydugun ve bilgi paylasimi yaptigin bir konuda
heee sen de yapmistin, dogru. ya ben daha cok seye sinir oldum. goruyorsun biri normal, hos bir konu acmis ve paylasimlar yapacak. nerdeyse bu geyigi yapana degil de, bu gereksiz geyige ''haha'' emojisini atanlara sinir oldugumu da hatirliyom. geyik yapanlar iki uc kisi, haha atanlar 20 kisibiri de bendim ama ne zaman hatırlamıyorum bile. hoşlanmadığını fark ettiğimde de kendim sildim, bana ricada bulunmamıştın :d aslında konuyla ilintili ama esprili,geyik bir paylaşımdı ancak geyiğe dönsün istemediğini belli etmiştin. sonra da o sayfaya severek birkaç postla katkıda bulundum, hatırlarsın. vahşi kadın ya, tırnak filan diyor...
heee sen de yapmistin, dogru. ya ben daha cok seye sinir oldum. goruyorsun biri normal, hos bir konu acmis ve paylasimlar yapacak. nerdeyse bu geyigi yapana degil de, bu gereksiz geyige ''haha'' emojisini atanlara sinir oldugumu da hatirliyom. geyik yapanlar iki uc kisi, haha atanlar 20 kisi
abartma pls :d hem hatirlamiyorum diyorsun, hem de dolu dolu yazabiliyorsun yani bu konuda. 20 kisi lafin gelisiydi ya. iki uc kisi geyik yapar, bir ton like gelir. o manadadjdhsh nasıl hatırlıyorsun ksjsh ben o kadarını hatırlamıyorum... allah o 20 kişiyi bildiği gibi yabsın
abartma pls :d hem hatirlamiyorum diyorsun, hem de dolu dolu yazabiliyorsun yani bu konuda. 20 kisi lafin gelisiydi ya. iki uc kisi geyik yapar, bir ton like gelir. o manada
ya hu i know, i knooow"allah bildiği gibi yabsın" derken şaka yapıyorum yaf, ciddi yazmıyorum :d olayı hatırlıyorum, alınan etkileşimi ayrıntılarıyla değil
bence herkese haklisin dememissin eglenenlere dingonun ahiri demissin bu cok agirYorumları okuduktan sonra şöyle bir düşündüm. Gözlemlerimle birlikte konuyu açan hanımefendinin sitemini anlıyorum. Konu açılıyor ve odak noktası konu olmaktan çıkıp WhatsApp grubuna döndüğü olabiliyor.
Gelin şimdi iki taraflı düşünelim.
Hanımefendinin daha önce nasıl tepkilerle karşılaştığını bilmiyorum. Ama ben önem verip bir konu açma zahmetinde bulunuyorsam altına iğneleyici şeyler, alay edici üsluplar kullanılıyorsa elbette rahatsız olurum.
Diğer taraftan konudan bağımsız genelde kişiler arasında geçen goygoy da tamamen eğlence amaçlı olursa, konu bazen kişiden çıkıp tamamen herkese ait oluyor ve bu çok da normal karşılanır. Bu sebeple konudan kayıp başka muhabbete dönebiliyor.
Bence burada önemli nokta üyeler birbirlerinin alanını işgal etmediği sürece sorun olmaz. Bazen dingonun ahırı olmadığını bazen de resmi bir kurum içerisinde olmadığımızı unutmayalım.
Ne kadar da herkese sen haklısın diyen bir kadın ksjslsks teşekkürler...
Hayır, karıştırılmasın.bence herkese haklisin dememissin eglenenlere dingonun ahiri demissin bu cok agir