Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ula bunu "royal hayatlar, biyografiler.." konumda yapmistilar. bir hevesle acmistim bir de. eger bu uyeler o an karsimda olsaydi, tirnaklarimi bogazlarina batirmistim
gerci ara sira oluyor, olabiliyor, normal. komik, iyi hos. her konuda olmasi hos degil ama. her uyeye, ozellikle pek tanimadigin etmedigin, yakin olmadigin kisiye de yapilmaz, yani en azindan "ciddi" ilgi duydugun ve bilgi paylasimi yaptigin bir konuda
Konu başlığına uygun yorum yapabilmek önemlidir yoksa laf olsun diye yorum yazılmaz ya da konu başlıkları üyelere sataşmak, kavga çıkartmak için kullanılmaz.Herkes ruh haline göre yorum yapıyor, konu niye açıyorsun yorum yapılması için yorum begenmemezlik yapmayın
Aslında aynı şeyleri söylemiyoruz Lefty. Rahatsız olduğun şeyleri dile getirmişsin açık açık. Ben de bundan hâz duyduğumu belirtiyorum.
Sen işte... Senden ilham alıp da açtım konuyu.@Lefty böyle olmuyor kim bunlar isim ver isim
o diger konuda olanlari once komik buluyordum, sonra uzadikca komiklikten cikmisti. hani bu animelerde alnindaki damar patliyo ya? bir noktada o olmustu :d dozu iyi ayarlamak gerek iste.@Thalassa senin iki konunda böyle bir olumsuzluk yaşanmıştı hatta konuları da sildirmek istemiştin. İşte anlatmaya çalıştığım tam da buydu.
evet evet, dogru. geri dusundukce gulesim geliyo, ama o an EHUM NOPE. rapor da etmemistim zaten. ozel olarak senden bir ricada bulunmustum, silmen icin onlari. sende silmistin/sildirtmistin. saygilisin. RESPECT.Evet, ben yapmıştım talaş hanım. Sizden bağımsız ben bu forumda çoğu konuda bunu yapıyorum. Gülerken düşünebiliyorsa mesaj yerine ulaşıyordur. Arada cozuttugum da olmuştur. Olur. Hangimizin hayatında böyle insan yok ki zaten...

ula bunu "royal hayatlar, biyografiler.." konumda yapmistilar. bir hevesle acmistim bir de. eger bu uyeler o an karsimda olsaydi, tirnaklarimi bogazlarina batirmistim
gerci ara sira oluyor, olabiliyor, normal. komik, iyi hos. her konuda olmasi hos degil ama. her uyeye, ozellikle pek tanimadigin etmedigin, yakin olmadigin kisiye de yapilmaz, yani en azindan "ciddi" ilgi duydugun ve bilgi paylasimi yaptigin bir konuda
royal hayatlar konusunda messi mesajımın ilk sayfada durması..
3 yaşında izleyenleri büyülemeye başladı.
İlk lokula başladığında; küçücük çantasında 4 eşya vardı. Silgisi, kalemi, defteri, bir lastik topu.
11 yaşındayken doktorlar, eğer hormon iğnelerini vurmazsak 1.43'ü geçemez boyu, öylece kalır teşhisini koydular. Elinde hormon iğneleri, ayağında topla gezmeye başladı bu teşhisden sonra. Şimdiyse hormondan eser kalmadı, tamamen Organik Lionel Messi.