Açılan konulara yapılan konu dışı yorumlar / geyik muhabbeti çabası

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
anket soruları neyse de forum oyunlarında yapılması sinir bozucu bir durum..

ula bunu "royal hayatlar, biyografiler.." konumda yapmistilar. bir hevesle acmistim bir de. eger bu uyeler o an karsimda olsaydi, tirnaklarimi bogazlarina batirmistim

gerci ara sira oluyor, olabiliyor, normal. komik, iyi hos. her konuda olmasi hos degil ama. her uyeye, ozellikle pek tanimadigin etmedigin, yakin olmadigin kisiye de yapilmaz, yani en azindan "ciddi" ilgi duydugun ve bilgi paylasimi yaptigin bir konuda

Evet, ben yapmıştım talaş hanım. Sizden bağımsız ben bu forumda çoğu konuda bunu yapıyorum. Gülerken düşünebiliyorsa mesaj yerine ulaşıyordur. Arada cozuttugum da olmuştur. Olur. Hangimizin hayatında böyle insan yok ki zaten...

Forum oyunları da yine kuralına uygun devam etmelidir. Sohbet etmek isteyenler de "İçinden Geçeni Söyle" ve "Genel Sohbet" başlığını kullanabilirler.

Ve bu konularda bana rahatsızlığını dile getiren kim varsa saygı duyarak üstünü kapattım, samimiyetimi de kapattıklarım oldu. İyi de oldu. Kenan beyden razıyız..

Herkes ruh haline göre yorum yapıyor, konu niye açıyorsun yorum yapılması için yorum begenmemezlik yapmayın

Cok asiri olma durumunu ayri tutarsak veya saygisizlik/hakaret vs durumlari, gun icinde biraz gulup, eglenmek icin buradayiz. Her ne kadar baska konular olsa bile, o an o konuda bir muhabbet olusmus olabilir. Asiri kati kurallar, insanlari da forumdan uzaklastirir. Ortasini bulabilmek lazim

Dipnot: Yazdigim cumleyi ben bile anlamadim cocuklar, kafam yerinde degil bugunlerde :d Idare edin :p

Herkes ruh haline göre yorum yapıyor, konu niye açıyorsun yorum yapılması için yorum begenmemezlik yapmayın
Konu başlığına uygun yorum yapabilmek önemlidir yoksa laf olsun diye yorum yazılmaz ya da konu başlıkları üyelere sataşmak, kavga çıkartmak için kullanılmaz.

Konu açmak istemeyen üyeler var çünkü kendisini sevmeyen bir üye gelip konusunda laf sokmaya çalışıyor ya da aklınca alay etmeye çalışıyor. Kimsenin böyle bir hakkı yoktur.

Siyasi başlıklarda CHP'lileri hedef almak için yeri geldi öküz yeri geldi koyun resmi paylaştınız hatta yemek tarifi paylaşan bile olmuştu. Mizah dedik güldük geçtik ancak bir yerden sonra abartılıyor ki bu hiç hoş değil.

Bütün herkesin yazdıklarını okudum. Sonuna da -onlarcadır, haklılardır, dedim. Ama burası da biraz hayat gibi, keskin şeylerden oluşmuyor ki. Gri şeyler de mevcut. Sen ciddiyettten haz alıyorsundur, ben almıyorumdur. Sen politikayı-siyaseti kutsallaştırırsın ben mizahı, komediyi ve sen uzun cümleler kurmayı seversin ben tek kelimeyle her şeyi anlatanı hoş görürüm. Buradaki "sen" Lefty değil. İyi niyetle açıldığının farkındayım, ancak; şöyle oturulacak, bu şekilde olacakcılara doğru gidiyor iş.

Burası "özgür" bir platform. Herkes her şeyi, her konuda, her şekilde yazabilir. Benim konuma gelip bok fotoğrafı bile atabilirsiniz arkadaşlar. O konuyu bok yapmaz. Sizi bok yapar ve sizi alakadar eder. İyi forumlar.

Edit: İmlâğğğğh

Bu konunun akıbeti şöyle gibi görünüyor.
"Bu sahis bu isi daha oncede yapmasina ragmen kefil olan kişilerin iyi niyetine binaen islem uygulamamistik. Bu ilk vukuati degil."
:D :D

images (5).jpeg

lanet olsun ciddiyete de, konuyla alakalı cümlelere de.
ama eglenecegim,alakasız alakasız eglenecegim

@Favela aynı şeyi söylüyoruz ve mizahi yorumlara sözüm yok ancak konu sabote etmeye getirdiklerinde işin tadı kaçıyor.

Herkes ilgi alanına uygun konulara yorum yaparsa zaten sorun çözülür çünkü ilgi duymadığı konuyu gelip alaya almak ya da bilimsel konuda şarkı paylaşmak hiç de anlaşılır bir durum değil.

Aslında aynı şeyleri söylemiyoruz Lefty. Rahatsız olduğun şeyleri dile getirmişsin açık açık. Ben de bundan hâz duyduğumu belirtiyorum.

Aslında aynı şeyleri söylemiyoruz Lefty. Rahatsız olduğun şeyleri dile getirmişsin açık açık. Ben de bundan hâz duyduğumu belirtiyorum.

Senin şu ana kadar konu trollediğini hiç görmedim ki seninki konuya yapılan mizahi yorumlar. En azından bana hiç denk gelmedi.

@Thalassa senin iki konunda böyle bir olumsuzluk yaşanmıştı hatta konuları da sildirmek istemiştin. İşte anlatmaya çalıştığım tam da buydu.
o diger konuda olanlari once komik buluyordum, sonra uzadikca komiklikten cikmisti. hani bu animelerde alnindaki damar patliyo ya? bir noktada o olmustu :d dozu iyi ayarlamak gerek iste.
Evet, ben yapmıştım talaş hanım. Sizden bağımsız ben bu forumda çoğu konuda bunu yapıyorum. Gülerken düşünebiliyorsa mesaj yerine ulaşıyordur. Arada cozuttugum da olmuştur. Olur. Hangimizin hayatında böyle insan yok ki zaten...
evet evet, dogru. geri dusundukce gulesim geliyo, ama o an EHUM NOPE. rapor da etmemistim zaten. ozel olarak senden bir ricada bulunmustum, silmen icin onlari. sende silmistin/sildirtmistin. saygilisin. RESPECT.
1667413036085.png

ula bunu "royal hayatlar, biyografiler.." konumda yapmistilar. bir hevesle acmistim bir de. eger bu uyeler o an karsimda olsaydi, tirnaklarimi bogazlarina batirmistim

gerci ara sira oluyor, olabiliyor, normal. komik, iyi hos. her konuda olmasi hos degil ama. her uyeye, ozellikle pek tanimadigin etmedigin, yakin olmadigin kisiye de yapilmaz, yani en azindan "ciddi" ilgi duydugun ve bilgi paylasimi yaptigin bir konuda

3 yaşında izleyenleri büyülemeye başladı.
İlk lokula başladığında; küçücük çantasında 4 eşya vardı. Silgisi, kalemi, defteri, bir lastik topu.
11 yaşındayken doktorlar, eğer hormon iğnelerini vurmazsak 1.43'ü geçemez boyu, öylece kalır teşhisini koydular. Elinde hormon iğneleri, ayağında topla gezmeye başladı bu teşhisden sonra. Şimdiyse hormondan eser kalmadı, tamamen Organik Lionel Messi.
royal hayatlar konusunda messi mesajımın ilk sayfada durması..
bence konunun kalitesini artırmış.

Geri