Açılan konulara yapılan konu dışı yorumlar / geyik muhabbeti çabası

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Üyelerin konu açma ve açılan konuya yorum yazma hevesini kaçıran bir durumdur.

Örnek olarak;
  • Açılan konulara yapılan konu dışı yorumlar ile konunun sabote edilip trollenmesi,
  • Geyik çevirmek için yapılan saçma sapan yorumlar,
  • Konuya yorum yapmak yerine üyeleri hedef alan gereksiz sataşmalar,
  • Üyenin yazmadığı ya da ifade etmeye çalışmadığı konuları, kendi algısına göre yazmış gibi gösterme çabası,

* Eğlence amaçlı konulara yapılması gereken yorumlar, ciddi konulara da yapılıyorsa şahsen o başlığa tek bir yorum dahi yazmadan çıkıp gidiyorum. Açtığım konu bu şekilde sabote edilmişse de bir daha o konuya yorum yazmamaya gayret ediyorum.

Larien cok yapıyor bunu... ciddi bir şey yazıyorum geliyor benimle dalga geciyor.... Konularda geyik yapmadım diye beni her yerden engelliyor.......

@Serçe ciğim eğlence amaçlı çok sayıda kategori ve konu var. O konularda herkes eğlenebilir ancak bazı başlıklarda sohbet, geyik v.s olunca yorum yazmadan çıkıp gidiyoruz. Örneğin; konuya beş sayfa yorum yapılmış ancak birkaç tanesi konu ile ilgili oluyor.

Sen yine eğlence amaçlı konu açabilirsin ya da uygun başlıklara yazabilirsin.

En fazla da siyasi ve sağlık konularında yapılıyor.

• Üzgün
Tepkiler: ne
Adeta konularımdan uzak dur dendi.. Buna kırıldım mı ?
- Evet..

Ben de cok yapiyorum. Ozur dilerim lefticim.. ama bilerek olmuyor kendimi tutamiyorum.

Kalbimi kim onarmak ister bu konuda..

Ben zaten hiç tutamıyorum.O yüzden lefty hanım istediğiniz cezayı verebilirsiniz bana
Örn: her gün kısmetse olur izlemek

Çok abartılırsa hoş olmaz tabii ama nihayetinde burası bir forum, çok da sert kurallar olmamalı ama konu ile ilgili sohbet daha doğru elbette.. Biraz da saygı ile alakalı bir durum bence.. :)

Ben yapmam ama başkası da yapıyor işte..

Kimseyi hedef alıp da yazmadım ancak uzun zamandır gözlemlediğim, rahatsız olduğum bir durumdu. Yönetimdeyken de mesaj taşıyordum ki konu başlığı dağılmasın diye...

Konu başlığına uygun yorum yapmak ancak hiç mizah yapmamak değil elbette...

burası forumdan ziyade wp grubu gibi kullanılıyor. ilk üyelik zamanımda amacına uygun kullanmayı denemiştim, gördüm ki olmuyor saldım.
bazı sabit alışkanlıklar hiç değişmiyor, ilgi çekici bir konuya üye gelip "shslsjajsd" yazıyor ya da birini hedef alıp sayfalarca konuyu baltalıyor. nasıl bıkmıyor, usanmıyorlar anlamak güç.

Hele konularımda bir geyik yapın işte ozaman sizi naparım ben bile bilmiyorum Sjsjsjs

burası forumdan ziyade wp grubu gibi kullanılıyor. ilk üyelik zamanımda amacına uygun kullanmayı denemiştim, gördüm ki olmuyor saldım.
bazı sabit alışkanlıklar hiç değişmiyor, ilgi çekici bir konuya üye gelip "shslsjajsd" yazıyor ya da birini hedef alıp sayfalarca konuyu baltalıyor. nasıl bıkmıyor, usanmıyorlar anlamak güç.
Özgün içerik üretmeyi de bıraktık bu yüzden çünkü insanın emeğine yazık oluyor.
Eleştiri yapmak yerine de sataşmaya gelenler var. Konuyu bırakıp doğrudan şahsını hedef alıyorlar.
İki üye arasında gerginlik olsa o üyeye düşman olanlar da konuya dahil olup kavga çıkartmaya çalışıyorlar.
Hepsini görüyorsunuz zaten... Fazla söze gerek yok.

ula bunu "royal hayatlar, biyografiler.." konumda yapmistilar. bir hevesle acmistim bir de. eger bu uyeler o an karsimda olsaydi, tirnaklarimi bogazlarina batirmistim

gerci ara sira oluyor, olabiliyor, normal. komik, iyi hos. her konuda olmasi hos degil ama. her uyeye, ozellikle pek tanimadigin etmedigin, yakin olmadigin kisiye de yapilmaz, yani en azindan "ciddi" ilgi duydugun ve bilgi paylasimi yaptigin bir konuda

@Thalassa senin iki konunda böyle bir olumsuzluk yaşanmıştı hatta konuları da sildirmek istemiştin. İşte anlatmaya çalıştığım tam da buydu.

Her konuda yorumlar kötü kelime kullanmadan saygı çerçevesinde olmalı...
Sevgili @GüLARZU

"Konuyu yok say" butonu var ve ilgi duymayanlar o konuya yorum yazmayabilir ancak senin konuların da "Bu konuyu niye açtın?" diye defalarca sabote edildi ne yazık ki.

Dilerim artık o butonu kullanırlar.

Geri