Açık bir bayanım kitaplarınızı okuyorum, günahlarımdan çok pişmanım? | Osman Ünlü

Konu sahibi son olarak 2804 gün önce görüldü
İlgili Nur suresi ayetinde baş kelimesinin olmadığını örtün kelimesinin "avret yerleri" için olduğunu ve türbanın bugün siyasi bir sembol olduğunu ve çoğu insanın da bilmeden örttüğünü söylesem?

Şeytan bu diye taşlarsınız beni demi.
Ben de müslümanım ama asla örümcek beyinli olmicam.
Videoyu da izlemem ayrıca.

İlber yobazı misyonerlige devam ediyor :) şu adamın bütün videolarını buraya mi tasiyacaksin YouTube mu la burası? Forumda admin kalmadı mod kalmadı ohhh yayla

Ben açtığınız konuların çoğunun müslümanlıktan uzak ve gereksiz olduğunu düşünüyorum. Ayrıca peş peşe konu açmayı da bırakın sayenizde forumda yorumlanacak konu kalmadı.

https://youtu.be/X0FtzNuyIUk

Allah'a dua edilmez şeyhe edilir diyen adamın videolariyla forumun iğfal edilmesine izin veren mod ve adminlerin Allah tez zamanda sopasını kırsın insallah

Dini kuralları geçin hadi
İnsan kafasına esiyor ve kapalı giyiniyor size ne başkaları ne
Bunu örümcek beyinlilik ilan etmek çok saçma
İnsanın özgür iradesi yok mu her istediğini yapar çıplak da dolaşıyorlar sonuçta

Ve konu açma yasağı mı var istemeyen insan konuyla ilgilenmez ve başkalarının konu açmasına engel oldugunu sanmıyorum bu kişinin. Kopyala yapıştır yapsa da bu onun tercihi

Dini kuralları geçin hadi
İnsan kafasına esiyor ve kapalı giyiniyor size ne başkaları ne
Bunu örümcek beyinlilik ilan etmek çok saçma
İnsanın özgür iradesi yok mu her istediğini yapar çıplak da dolaşıyorlar sonuçta

Ve konu açma yasağı mı var istemeyen insan konuyla ilgilenmez ve başkalarının konu açmasına engel oldugunu sanmıyorum bu kişinin. Kopyala yapıştır yapsa da bu onun tercihi
Bizi tek tek banlamaya başladılar .HOŞLARINA GİTMEYEN FİKİRLERİ OLANLARI BANLIYORLAR . BURADA FORUM KURALLARI GEÇERLİ DEĞİL .yöneticinin gözüne girmişsen sabah akşam küfretsen serbest .hoşuna gitmiyorsa dünyanın en efendi insanı ol banlıyorlar

Fikirlerinden dolayı kimse ceza almaz bu forumda. Ama forumu misyoner faaliyet alanına cevirmene izin vermezler

Resmen mimlenmis uç beş kişi var kendini hakkiyla savunamayan yürü babam yürü üzerlerine. Oysa birileri cikip hakaret etmiş, küfür etmiş sorun değil düzenle geç.
Kapalilar örümcek beyinli oldu mesela ona ses cikaran yok. Ben gerizekali demiştim sirf tepki ölçmek icin hemen silindi mesajim. :D

Forum kuralları gereği bir bölüme konudan fazla konu açmak yasak ki bu durumda çok üye uyardık son zamanlarda ilteber arkadaşımız da peş peşe konular açıyor bu durumda onu uyarmasam asıl haksızlık yapmış oluruz. 1 dk arayla açılmış konuları kendisinin de okuduğunu düşünmüyorum. Çok şükür müslümanım ama yaptığınız paylaşmışların çoğu muslumanliktan uzak.

fORUM YÖNETİCİSİ O SİZİN GÖRÜŞÜNÜZ .hangi konuların dine uygun hangileri değil siz karar veremezsiniz .Bu forumda 20 bin konu açan var . Sizin yakınlarınız olunca ses yok . Benim paylaşdığım yazıları kabul eden onmilyonlarca kimse var .Sizin görevininİZ forumu adaletlice yönetmek .

Bende kapaliyim bende örümcek kafalı mi oluyorum
Geçen benim yazdığım cvblardan bir iki tanesi silindi demek ki herkes işine geleni yapıyor
Ben kimseyi açık kapalı diye yargilamam peki sizler neden kapalilari yargiliyorsunuz bir de herkes özgür diyorsunuz

Ama benim paylasamimda beni yerden yere vurdular ama bir şey yapılmadı rapor etmeme rağmen

İlteber bilgilerini bu sekilde konu açarak değil de mevcut konularda yorumda paylassan ne guzel olurdu zira cidden kimse izlemiyor, sadece firsat veriyorsun laf etmeleri için. Resmen ortam hazirliyorsun.
Anlamadigim şey ben görmedim lakin Onurcan ve Joulex hakkinda zamaninda peşpeşe konu acmislar diye arada imalar yapiliyor. E ikisi de yönetici olmuş foruma.

İlteber bilgilerini bu sekilde konu açarak değil de mevcut konularda yorumda paylassan ne guzel olurdu zira cidden kimse izlemiyor, sadece firsat veriyorsun laf etmeleri için. Resmen ortam hazirliyorsun.
Anlamadigim şey ben görmedim lakin Onurcan ve Joulex hakkinda zamaninda peşpeşe konu acmislar diye arada imalar yapiliyor. E ikisi de yönetici olmuş foruma.

forumda 30bin konuya yakın konu açan var . nasıl paylaştılar . onlarda peş peşe paylaştılar,Sorun kopyala yapıştır değil içindeki bilgiler .YoRUM YAPANLARI DA GÖRDÜK. Küçücük bir şeyden banladılar . sorun kopyala yapıştır değil . Fikirlerimizin uyuşmaması

forumda 30bin konuya yakın konu açan var . nasıl paylaştılar . onlarda peş peşe paylaştılar,Sorun kopyala yapıştır değil içindeki bilgiler .
Anlamiyor musunuz acaba? Yaptilarsa yaptilar, ayrimcilik varsa da var. Bi pes edin artik. Kopyala yapistirla olmuyor bu isler iste bunu anlayin artik. Din ile alay edilmesine zemin hazirliyorsunuz diyorum size bu umurunuzda değil mi? Sizlanmanin anlami yok maalesef ki bence bu davranislariniza devam ederseniz banlanmak için de bahane vermiş olacaksiniz. Yapmayin diyorum ve bunu iyi niyetle söylüyorum. Bazi davranışlarinizdan vazgeçin artik.

Onlarda uyarıldı zaten amacımız konular açılsın ve yorum yapılsın peş peşe açtığımızda konulara yorum yapılmıyor zira konular altta kaldığından bakılmıyor bile.

ateist insan (saçma bile olsa) düşüncesini düzgünce anlatır. Yobaz ise ısrarla aynı lakırdıyı dayatarak, defaatle paylaşır.

Ben, zira yıllarca forum ortamlarında bulundum. Daha hiç ateist ateist ısrarla konu açanları görmedim. Ama tam tersini yapan çok yobaz gördüm.

Ee sonra? Ateistler bizi sevmiğğğ :(

Geri