teksas tombis
Bronz Üye
-
-
-
-
-
[YOUTUBE]Z0OlztQNB8Y[/YOUTUBE]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bizi tek tek banlamaya başladılar .HOŞLARINA GİTMEYEN FİKİRLERİ OLANLARI BANLIYORLAR . BURADA FORUM KURALLARI GEÇERLİ DEĞİL .yöneticinin gözüne girmişsen sabah akşam küfretsen serbest .hoşuna gitmiyorsa dünyanın en efendi insanı ol banlıyorlarDini kuralları geçin hadi
İnsan kafasına esiyor ve kapalı giyiniyor size ne başkaları ne
Bunu örümcek beyinlilik ilan etmek çok saçma
İnsanın özgür iradesi yok mu her istediğini yapar çıplak da dolaşıyorlar sonuçta
Ve konu açma yasağı mı var istemeyen insan konuyla ilgilenmez ve başkalarının konu açmasına engel oldugunu sanmıyorum bu kişinin. Kopyala yapıştır yapsa da bu onun tercihi
İlteber bilgilerini bu sekilde konu açarak değil de mevcut konularda yorumda paylassan ne guzel olurdu zira cidden kimse izlemiyor, sadece firsat veriyorsun laf etmeleri için. Resmen ortam hazirliyorsun.
Anlamadigim şey ben görmedim lakin Onurcan ve Joulex hakkinda zamaninda peşpeşe konu acmislar diye arada imalar yapiliyor. E ikisi de yönetici olmuş foruma.
Anlamiyor musunuz acaba? Yaptilarsa yaptilar, ayrimcilik varsa da var. Bi pes edin artik. Kopyala yapistirla olmuyor bu isler iste bunu anlayin artik. Din ile alay edilmesine zemin hazirliyorsunuz diyorum size bu umurunuzda değil mi? Sizlanmanin anlami yok maalesef ki bence bu davranislariniza devam ederseniz banlanmak için de bahane vermiş olacaksiniz. Yapmayin diyorum ve bunu iyi niyetle söylüyorum. Bazi davranışlarinizdan vazgeçin artik.forumda 30bin konuya yakın konu açan var . nasıl paylaştılar . onlarda peş peşe paylaştılar,Sorun kopyala yapıştır değil içindeki bilgiler .