Sözlük Acaba kimler forumda beni engelledi sorunsalı

Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Engelledin mi beniiii, her şeyimi
Sildin mi bütün izlerimiiiii a,a,a, hfdsjk
Bu güzel bestemi kim tamamlarsa onu engelleyebilirim.D

Bahtiyar zaten yuzde 50 banli yuzde 30 unu da engellemissin.
Canin skilir guzuuummm
Canım sıkılmaz @Süreyya hanimcim..
Sizin gibi 3-5 kisi kalsin bana yeter forum icerisinde. Az'a kanaat getirebiliyorum. Nerde cokluk orda b*kluk olayina katiliyorum. Engelledigim kisilerin selamini almam yahu. Gercekten icimde buyuk kin/ofke var kimilerine. Ben buyum yani, reel/sanal fark etmez. Hani surekli de dillendirmek istemiyorum ama bazi oyle gozume kestirdiklerim var ölseler ruhlarina Fatiha okumam o derece.

Forumda engel atma seçeneğimi varmış. Bundan bi haber olan ben. :D

Eskiden tercih etmiyordum ama şuan 5 6 kişi var.

Kendi gibi düşünmeyene saldırıda bulunacak kadar mantığını kaybedenler engellemeli çünkü boş yere gerginlik yaratıyorlar.
Forumda hiç kimse başkalarını memnun edecek yorumlar yazmak zorunda değildir ve bu yorumları baz alıp da kavga çıkartma heveslisi üyeler, birbirini engellemeli diye düşünüyorum.

Kimseyi engellemedim,engellemem.kim beni engellemiş engellememiş umrumda bile değil. forum içinde takip ettiğim kişiler var onun dışında pekte umursamıyorum insanları.

Ne yazik ki beni kimse engelleyemiyor super guclerim sayesinde, mecburen her yazdigimi okumak zorundasiniz. ;)

Ay engellenemiyormusum.
Yazdığım her mesajı dksinda okuyup buna rağmen derin rahatsızlık içerisinde olan arkadaşlar olabilir.
X den rica edeyim de mümkünse Co Adminler de engellenebilsin.
Ben ugrasmiyorum engellemek ile. Genel olarak forumlarda randımanı olan bi şey değil. Yanı engellediğinizde karşı taraf yine sizi görüyor. Mesajları "Bu üyeyi engellediniz isterseniz içeriğe tiklayin" tarzında gözüküyor. "Acaba bana laf soktu mu?" vesvesesi icin de hiç ideal değil.
Sanırım DM atamıyor. DM den dadanma hali için ideal olabilir. Ben yine de ilk mesajimi önereyim.

bence beni kimse engellemez. çünkü çok ılımlı biriyim. biri beni neden engellemek istesin ki?

kac yasindasiniz 17 falan mi? forumdan birini engelemek de nebilim

sanki engellendigin kisinin mesajini gormek icin malum seçeneğe tiklamiosun merakli melahatlar aynen kanka kesin engellemissindir

Engellemeyi doğru bulmasam da sürekli çevrenizde dolaşıp rahatsızlık veren ya da sataşan tipleri engellemek gerekiyor.
Yöneticiler engellenemez çünkü bir sorun yaşandığında o üyeye ulaşmaları gerekiyor.

Kimseyi engellemem hiç huyum değildir..Bir konu vardı forumda kimler engelli diye orada nickimi yazıp ne hikmetse her yazdığımı okuyan embesil bir kaç kişi vardı sahi ne oldu onlara..

Geri